Last news in Fakti

19 Ноември, 2012 11:44 699 0

България приема ЕП по баскетбол за кадетки

  • баскетбол-
  • българия-
  • кадетки
България приема ЕП по баскетбол за кадетки - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

България ще бъде домакин на европейско първенство по баскетбол за кадетки (до 16 години), Дивизия А през следващата година, обявиха от ФИБА-Европа.

Българската федерация по баскетбол е заявила за домакин град Варна, а шампионатът ще се проведе от 1-ви до 11-ви август 2013-та година.

Ясни са и всички домакини на Европейските първенство за подрастващи, като младежкият национален отбор на България ще играе на първенството в дивизия А, на което домакин ще бъде Талин (Естония) от 9-ти до 21-ви юли.

Юношите до 18 години, дивизия А, ще играят в Латвия. Рига и Лепая са домакини на двубоите между 18-ти и 28-ми юли. Българският национален отбор за кадети, който е в дивизия В, ще играе в Сараево (Босна и Херцеговина) между 8-ми и 18-ти август.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА