Last news in Fakti

3 Декември, 2020 16:30 1 301 0

Треньорът на Борусия Дортмунд: Милинкович-Савич е актьор!

  • фавър-
  • милинкович-савич-
  • лацио-
  • борусия дортмунд-
  • дузпа-
  • актьор

"Той се хвърли като в басейн", ядоса се Люсиен Фавър

Треньорът на Борусия Дортмунд: Милинкович-Савич е актьор! - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Борусия Дортмунд Люсиен Фавър се разбесня на Сергей Милинкович-Савич от Лацио след равенството 1:1 в Шампионската лига. Сърбинът спечели дузпа за гостите от Италия, с което донесе точката.

"Нямаше никаква дузпа. Беше просто невероятно, че беше отсъдена. Това беше театър. Той се хвърли като в басейн. Абсолютна симулация. Но в крайна сметка това 1:1 ни беше достатъчно, а те все още не са се класирали", каза още Фавър.

"Загубихме с 1:3 в първия мач в Рим, така че има прогрес в представянето ни. Можеше и да спечелим с оглед на създадените положения. В крайна сметка не изиграхме най-добрия си мач, но се класирахме. Това беше най-важното. Друго нямаше значение. Групата имахме за съперници много добри отбори. Не може да печелим с 3:0 всеки път", коментира още Фавър.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА