Last news in Fakti

6 Декември, 2020 17:15 1 247 0

Пенчев: Можеше да поведем на ЦСКА, това щеше да ни даде самочувствие

  • петър пенчев-
  • ботев (пловдив)-
  • цска-
  • 0:3

„Ние имаме много проблеми от всякакво естество и не сме обръщали много внимание на информацията за финансирането'', коментира един от треньорите на Ботев (Пловдив)

Пенчев: Можеше да поведем на ЦСКА, това щеше да ни даде самочувствие - 1
Снимка: БГНЕС/АРХИВ

Старши треньорът на Ботев (Пловдив) - Петър Пенчев, остана разочарован след загубата с 0:3 от ЦСКА. Той се надява, че скоро тимът ще излезе от тежката ситуация, в която е попаднал.

„Имахме идея да скъсяваме дистанцията в предната третина и можеше да поведем, което щеше да ни даде самочувствие. После обаче ЦСКА поведе с първия си удар реално. После те доминираха, а след това и с контузията на Тошко Неделев нямахме много опции да променим изхода на събитията. Не знам какво е състоянието на Тодор, беше с лед на контузеното място“, заяви Пенчев.

„Ние имаме много проблеми от всякакво естество и не сме обръщали много внимание на информацията за финансирането. Правим всичко възможно, за да излезем от ситуацията", каза още той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА