Last news in Fakti

10 Декември, 2020 18:15 2 414 0

Коко Динев връща към футбола позабравен бивш роден национал

  • макриев-
  • вихрен сандански-
  • динев-
  • завръщане

Димитър Макриев ще подсили Вихрен Сандански

Коко Динев връща към футбола позабравен бивш роден национал - 1
Снимка: БГНЕС

Димитър Макриев е поредното ново попълнение в тима на Вихрен (Сандански). Юношата на Левски се разбра с ръководството на клуба и вече тренира с отбора. Другите нови попълнения са Иван Макриев, който играе на поста централен защитник и идва от Пирин (Гоце Делчев), халфът Димитър Благов, който за последно игра в Струмска слава.

С тези три трансфера Вихрен за пореден път показва своите амбиции за атакуване участие в професионалния футбол в България. Играчите ще тренират до петък на изкуствения терен в Сандански, след което ще бъдат разпуснати в почивка.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА