Last news in Fakti

11 Декември, 2020 17:15 1 925 13

Тервел Пулев сравни Кобрата с ген. Вазов: Има шанс да спечели тази голяма битка

  • тервел пулев-
  • кубрат пулев-
  • бокс-
  • ген. вазов-
  • генерал вазов-
  • дойран-
  • антъни джошуа

Нямам представа коя българска тв ще излъчи битката на българина срещу Антъни Джошуа

Тервел Пулев сравни Кобрата с ген. Вазов: Има шанс да спечели тази голяма битка - 1

Тервел Пулев използва профила си във „Фейсбук“, за да направи важно пояснение преди утрешния мач между брат си Кубрат и Антъни Джошуа. Както е известно, Кобрата излиза срещу британеца в събота вечерта. Двубоят е за световните титли на Ей Джей във версии във версии WBA, WBO, IBF и IBO на свръхтежката категория за професионалния бокс.

Поради засиления интерес от страна на феновете за мястото, където могат да гледат мача, Тервел поясни, че от българска територия това може да стане само чрез специализирана платформа в интернет. Бронзовият олимпийски медалист от Лондон 2012 внесе яснота относно това как желаещите може да се сдобият с билети за битката между Кобрата и Джошуа.

Тервел Пулев направи и интересно сравнение между брат си и генерал Владимир Вазов, който е спечелил уважението на британците в битката при Дойран по време на Първата световна война.

„Скъпи приятели!
поради многото запитвания към мен:
– къде ще се излъчва мача на брат ми Кубрат Пулев
– дали българска телевизия няма да предава мача
– и намиране на билети

Бих искал да поясня за всички любители на бокса и истински българи, че доколкото ми е известно платформата DAZN има тази функция. Срещу 3 лв (месечен абонамент) можете да си направите акаунт.

Нямам представа коя българска тв ще излъчи битката на българина срещу Антъни Джошуа.

Относно билетите за гледане на живо в „Уембли арина“, днес ни беше любезно разяснено от организаторите, че поради пандемичната обстановка би било трудно хора, пристигащи специално за мача, да присъстват. Поради задължителната изолация, на която трябва да се подложат.

Съответно хора, живеещи на острова, не би следвало да бъдат спряни, стига да имат билети, които са в доста ограничено количество.

Благодарности от сърце на всички за подкрепата!

Нека бъдем единни и да подкрепим Кубрат. Той има големия шанс да спечели тази голяма битка и уважението на домакините, подобно на ген. Вазов след битката при Дойран!“


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цирк Пулеви

    33 2 Отговор
    Ген. Вазов не се е бил за пари ! Не бъдете нагли циници!

    Коментиран от #12

  • 2 Анонимен

    10 5 Отговор
    А дано,ама на дали.
    Много пози и самочувствие за оня дето духа.
  • 3 фергюсън

    10 3 Отговор
    Ако се напъне още малко в приказките ,ще стане по велик и от Дан Колов !!!
  • 4 Софиянец

    9 3 Отговор
    Смешно е да сравняваш двуграмов с ген. Вазов, виж със фърчилков си отива.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Оффф

    9 7 Отговор
    Да става вече утре Джошуа да му надуе кофата от тупалки и да спрат да говорят глупости и двамата,че ми писна от тях,тоя па с генерал Вазов ще го сравнява смешник
  • 7 Ханко Брат

    6 7 Отговор
    Два братя роми се хвалят.
  • 8 Хайде, ся.....!

    6 4 Отговор
    На ринга на световната война, ген. Вазов спечели един рунд, но загуби срещата.

    Коментиран от #10

  • 9 Чичо

    7 3 Отговор
    След бати Бойко Кобрата е най простия мъж в България, но донякъде му е простено защото все пак много са го блъска ли в главата.
  • 10 Бачо Киро

    6 3 Отговор

    До коментар #8 от "Хайде, ся.....!":

    Дали въобще може да се сравнява битката при Дойран с празноглави боксьори и техните скъпо платени циркове? Разни посерковци, които никога не са чували куршум над главата им, да дрънкат такива видокопарни глупости, е връх на простотията и арогантността.
  • 11 Букмейкър

    2 3 Отговор
    Шансовете са 1 към 1,1 за Джошуа
    и 1 към 7,9 за Пулев.
    Това е от мен! Сами пресметнете "огромния' шанс на Пулев! Който иска да залага!
  • 12 РИБАРЯТ

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Цирк Пулеви":

    КОГАТО РИБАРЯТ ИЗЛИЗА В МОРЕТО ,ЧАЙКИТЕ ГО СЛЕДВАТ ПОНЕЖЕ СИ МИСЛЯТ ЧЕ РИБАТА ЩЕ БЪДЕ ХВЪРЛЕНА ОБРАТНО В МОРЕТО.СЕЩАШ СЕ ЧЕ ВАЗОВ Е -РИБАРЯТ, А ВОЙНИЧЕТАТА СА- ЧАЙКИТЕ
  • 13 Радо

    0 0 Отговор
    На световната сцена всеки от нас е малко или много Кубрат Пулев,защото ако аз съм лекар,ти си инженер,той е пилот,не можем да си помислим даже,че сме по-добри от светила в своята област.Мисленето ни е,че сме тъпи по презумция.Дали ако можем да си вярваме повече и премахнем ниското си самочувствие няма да бъдем конкурентни на другите националности?Ние не му вярваме,защото не вярваме в себе си.