Last news in Fakti

11 Декември, 2020 15:32 3 110 7

На Острова: Джошуа прибира със 7 млн. паунда повече от Кобрата

  • кубрат пулев-
  • антъни джошуа-
  • бокс-
  • хонорар-
  • хонорари

Не е напълно сигурно, нито е потвърдено официално, какви точно суми ще бъдат прибрани

На Острова: Джошуа прибира със 7 млн. паунда повече от Кобрата  - 1
Снимка: БГНЕС


Броени часове ни делят до дългоочаквания сблъсък за световната титла в тежката категория на бокса между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа. Двамата излизат един срещу друг в събота около полунощ в английската столица Лондон - на "Уембли Арена".

Медиите на Острова засегнаха една от най-коментираните и най-любопитни теми около сблъсъка - финансовата печалба за двамата състезатели. Разбира се, за британеца тя ще е далеч по-сериозна в сравнение с тази за българина. Не е напълно сигурно, нито е потвърдено официално, какви точно суми ще бъдат прибрани. За Пулев се спекулира с такава между 3 и 5 милиона паунда, докато за AJ - минимум 10 милиона паунда, продължава Sportlive. Изданието "Дейли Мейл"пък посочва, че Джошуа ще вземе поне със 7 милиона паунда повече от опонента си.

Сметките на това издание посочват, че Кобрата ще прибере 3 милиона паунда, а Джошуа - 10 милиона паунда. Сумите и за двамата могат да нараснат чрез познатата платформа "pay-per-view", където хората биха си заплащали отделно, за да гледат срещата ексклузивно.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Колю. Костоффф

    11 2 Отговор
    Браво кобра всички. сме за теб.. от Асеновград
  • 2 Реалист

    7 4 Отговор
    Сметките вероятно са подобни, но всички предполагат, че ще победи Джошуа. Ама ако случайно Кубрат успее, то нещата може да се обърнат и наобратно със сумите.

    Коментиран от #4, #5

  • 3 зевзек

    3 5 Отговор
    браво маннннгале, всички други манннгали от Асеновград са с теб, три милиона паунда, ще отвориш още три кебапчийници в София
  • 4 не е вярно

    8 0 Отговор

    До коментар #2 от "Реалист":

    Не може да се обърне! Дори да загуби, Джошуа си прибира пълния размер на предварително определената сума, а Кубрат взема една и съща сума, независимо дали ще победи или загуби. Такъв е регламентът не само за този мач.
  • 5 Нищо общо

    7 4 Отговор

    До коментар #2 от "Реалист":

    Не може да има обрат! Строго фиксиран е хонорарът за Кубрат като претендент! Другото са допълнителни премии от рекламодатели и спонсори, в същото отношение като хонорарите за участие! А че нашият отива там, за да прибере 3 млн. като паднал, го знае целият боксов свят. Знае го и Джошуа...
  • 6 Behemoth

    8 1 Отговор
    И три милиона са добре...дано само да няма фатални увреждания...
  • 7 ПЕНКО

    5 1 Отговор
    ДОЛАР- ПАУНД И ПРОЦЕС --- В БОКСА НЯМА ДРУГ ПРОГРЕС !!!!! ФОРМАН ; ФРЕЙЗАР И ТАЙСЪН СЕ САМОФАЛИРАХА- С МИЛИОНИ ДОЛАРИ СПЕЧЕЛЕНИ В БИТКИ И РЕКЛАМА !!!! ЕДИН В ТЕНИСА -ФАЛИРА С 35 МИЛИОНА ДОЛАРА СПЕЧЕЛЕНИ - БЬОРН БОРГ !!! А НИЕ ПРОСТОСМЪРТНИТЕ - РАБОТИМ ; ПЛАЩАМЕ ; БОРИМ СЕ И ОТГЛЕЖДАМЕ ДЕЦАТА СИ !!!!!!!!!!!!!