Last news in Fakti

14 Декември, 2020 10:45 906 0

Милан успя да се добере до точка срещу Парма, въпреки че изоставаше с два гола

  • ернандес-
  • милан-
  • равенство-
  • серия а-
  • парма-
  • ернани-
  • куртич

Тео Ернандес се превърна в герой за "росонерите"

Милан успя да се добере до точка срещу Парма, въпреки че изоставаше с два гола - 1
Снимка: БГНЕС

Милан стигна до равенство 2:2 с Парма у дома в мач от 11-ия кръг на Серия А. Тимът на Стефано Пиоли изоставаше с 2:0 до 57-ата минута, но все пак успя да се добере до точката. Ернани и Куртич дадоха аванс на гостите, но две попадения на Тео Ернандес не им позволиха да си тръгнат от Милано с трите точки.

"Росонерите" са първи във временното класиране в Италия с 27 точки, с три повече от втория Интер. Парма е на 14-а позиция с 11.

В самото начало на двубоя Корнелиус влезе остро в краката на Матео Габия, което доведе до принудителната смята на бранителя в петата минута. На негово място влезе дебютанта Пиер Калулу.

В 13-ата минута гостите поведоха в резултата. Жервиньо подаде към непокрития Ернани, който с прецизен удар даде аванс на „пармалатите“. В 20-ата минута Карамо стреля покрай вратата с глава.

В 23-ата Кастийехо се разписа, но след преглеждане на ВАР попадението не бе зачетено заради засада.

В 31-ата минута Франк Кесие поиска дузпа за игра с ръка на Осорио, но не получи такава.

В 40-ата минута Браим Диас уцели напречната греда, а при добавката на Чалханоглу отново гредата спря „росонерите“. В 44-ата Луиджи Сепе улови удар с глава на Кастийехо.

В добавеното време на първата част Чалханолу изпълни свободен удар, а топката се отби в страничния стълб.

Малко след подновяването на играта за второто полувреме отново гредата спаси Парма от гол, след като силен шут на Чалханолу разтресе напречната греда.

В 56-ата минути Ернани центрира, а Куртич с глава удвои преднината на гостите.

Само две минути по-късно обаче Ернандес засече с глава центриране от корнер, за да върне Милан в мача. В 91-ата минута на двубоя Тео Ернандес донесе точката на „росонерите“. Анте Ребич стреля, но изстрелът му бе избит от Сепе, топката обаче попадна в Ернандес, който с мощен изстрел я прати във вратата на „пармалатите“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА