Last news in Fakti

16 Декември, 2020 16:22 1 356 0

Трусовете в отбора на Нефтохимик продължават! Футболистите ще посрещнат празниците без пари

  • нефтохимик-
  • футбол-
  • футболисти

Припомняме, че наставникът на Нефтохимик Николай Кръстев направи разпалено изказване след загубата от Спортист (Своге)

Трусовете в отбора на Нефтохимик продължават! Футболистите ще посрещнат празниците без пари - 1

Трусовете в отбора на Нефтохимик (Бургас) продължават, а футболистите на тима за пореден пък изказаха възмущението си от работата на бизнесдамата Анелия Златкова, пише Sportal. По думите на играчите те отново са били излъгани, че ще получат заработените си пари от заплати и премия. Така те ще посрещнат празниците без финансови средства.

Припомняме, че наставникът на Нефтохимик Николай Кръстев направи разпалено изказване след загубата от Спортист (Своге). Бургазлията описа тежката ситуация, която цари на стадион "Efbet Арена" след поражението с 2:4 от Спортист.

Ето и сегашната позиция на футболистите.

"Поредните лъжи на Анелия Златкова към футболистите за обещани пари.

В последните седмици имаше много трусове в Нефтохимик, но Анелия Златкова излизаше пред медиите и говореше така, все едно всичко е наред с малки закъснения.

На мача със Своге тя обеща на играчите, че ще им даде една премия ПРЕДИ срещата, затова и не се знаеше до последно дали мачът ще се играе, или не. В последния момент се оказва, че въпросната акционерка в отбора изобщо няма намерение да дава пари преди мача, както и обещаната заплата след мача, а целта е била срещата да бъде телевизионна, за да може ако случайно футболистите не излязат, Анелия Златкова да използва медиите, за да прекрати договорите им дисциплинарно и така няма да дължи никакви пари. Футболистите затова и излязоха да изиграят мача - да покажат, че са мъже на Госпожата, защото тя така ги призова в едно нейно интервю. След мача се оказа, че пари няма и ще има в сряда - 16 декември. А днес тя казва: "Пари няма да има".

Следва поредната лъжа за следващата дата! Докога ще продължава този цирк на Г-жа Златкова. На 31 декември официално играчите ще имат да взимат две заплати, премия и половинки заплати за някои. Сега ние казваме. Анелия, покажи, че си толкова точна, колкото говориш по интервютата ти! Гонят всички играчи от квартирите, без да се плати на собствениците! Анелия Златкова е единствената, която ще остави футболистите си без пари за празниците, дори отбори от В група си получиха всичко до стотинка".


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА