Last news in Fakti

27 Декември, 2020 11:17 2 596 0

Салпаров става треньор на Нефтохимик за месец

  • теди салпаров-
  • нефтохимик-
  • волейбол

Нефтохимик ще има известна почивка за Нова година, като от 4 януари продължава с подготовката за предстоящите срещи в Първа осмица на Суперлигата

Салпаров става треньор на Нефтохимик за месец - 1
Снимка: БГНЕС

Доскорошният ни национал Теди Салпаров, който прекрати участието си в държавния ни тим в края на януари, но продължава да играе за Нефтохимик 2010 (Бургас), става треньор на шампионите. Днес бургазлии подновяват тренировки след кратката почивка за коледните празници.

Либерото ще води нефтохимиците за близо месец в отсъствието на старши-треньора Николай Желязков, който е с националите. Както съобщихме вече мъжкия национален отбор на България започва подготовка за европейската квалификация в Израел (12-17 януари), а Желязков е помощник на селекционера Силвано Пранди.

„Не се притеснявам, че ще водя Нефтохимик, не ми е за първи път. Преди две години, когато Найден Найденов се раздели с клуба, ми се наложи да тренирам съотборниците си за две седмици. Разбираме се добре с момчетата и ще се справя“, коментира за BGvolleyball.com Теди Салпаров.

Трима от волейболистите на тима от Бургас са в разширения състав на държавния ни тим, като повикани за лагера в София са Георги Братоев, Николай Николов и Илия Петков.

Нефтохимик ще има известна почивка за Нова година, като от 4 януари продължава с подготовката за предстоящите срещи в Първа осмица на Суперлигата.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА