Last news in Fakti

8 Януари, 2021 09:32 2 680 5

Шефовете в Левски бесни на треньора

  • славиша стоянови-
  • наско сираков-
  • футбол-
  • левски-
  • павел колев

Членовете на УС са били доста ядосани на соловата проява на треньора, който е разпратил писмото до медиите, а не до канцелариите на Левски

Шефовете в Левски бесни на треньора - 1
Снимка: БГНЕС

Шефовете на Левски са останали изключително неприятно изненадани от откритото писмо на треньора Славиша Стоянович. С писмо до медиите треньорът си позволи да критикува ръководството и отбеляза липсата на комуникация и неправилното структуриране на клуба.

Част от нападките са към Павел Колев, с когото Стоянович не се понася. Членовете на УС са били доста ядосани на соловата проява на треньора, който е разпратил писмото до медиите, а не до канцелариите на Левски.

Твърде вероятно е тихият конфликт да доведе до обтягане на отношенията между двете страни. Членовете на Управителния съвет са останали изненадани, че треньорът е изложил план и програма за развитие на клуба, като в текста има забележки и изисквания, които далеч надхвърлят задълженията на Стоянович.

Претенциите на наставника са и относно наличния потенциал в съблекалнята. Стоянович не е доволен от селекцията, която е правена от собственика Наско Сираков.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Честито

    9 1 Отговор
    Мда, сърбите са доста инатести и когато нещо не става под тяхно ръководство, хвърлят всичко, теглят една псувня и си бият камшика. Този може и да не се задържи в клуба.
  • 2 Мъдрият

    10 0 Отговор
    Аз защо го назначихте тоя?

    Не съм привърженик на никой футболен отбор в момента, отдавна пораснах!

    Но следя нещата във футбола и смятам, че трябваше да назначите човек, на който вашия отбор му е в сърцето и душата, (а не е наемник) и да го оставите да работи на спокойствие - без да изисквате незабавни резултати!
  • 3 Бонговец

    4 0 Отговор
    Що не взехте Кокала? Щеше да си седи кротко на пейката с патронче пещерска гроздова в ръка. И с него щяхте да изпаднете ама кротко и мирно
  • 4 Бай салам

    1 0 Отговор
    Венци Вуцов е най- подходящ за Лескви. Пародиен треньор с бъбрив и неспокоен характер. Ще работи за слава, пари не му трябват, но и работа няма да върши. Ще бъде весело!
  • 5 Иванчо

    2 0 Отговор
    Наще Ганьовци са така - свикнали са си по забатачения тертип и после се чудят защо се стигна дотук. В същото време, когато някой им покаже какво и как трябва да се прави - пак недоволни защо им го е казал. Затова и няма да се задържи тук никой качествен човек, който разбира и знае как се работи.