Last news in Fakti

8 Януари, 2021 10:55 1 965 11

Живко Миланов: Най-лесно е да вземем лиценза на Етрополе и да направим нов отбор

  • живко миланов-
  • левски-
  • футбол-
  • зимна подготовка

Славиша Стоянович има здравословен проблем и ще очаква тима в Хърватия

Живко Миланов: Най-лесно е да вземем лиценза на Етрополе и да направим нов отбор - 1
Снимка: БГНЕС

Помощник-треньорът в отбора на Левски - Живко Миланов говори пред представителите на медиите преди първата тренировка на тима за 2021 година. Той сподели, че Славиша Стоянович има здравословен проблем и ще очаква тима в Хърватия, където ще бъде лагерът на столичани. Също така Миланов допълни, че "сините" не бързат със селекцията, а оглеждат внимателно възможностите на трансферния пазар.

"Старши треньорът има лек здравословен проблем и трябва да премине медицински прегледи в Словения. Ще бъде с нас директно на лагера в Хърватия. Засега няма нови футболисти. Трансферният прозорец е отворен и има доста набелязани имена, но не бързаме със селекцията. Разполагаме само с футболистите от миналата година. Има няколко напуснали. Има футболисти, които се следят. Не искаме да правим грешките от изминалите години - да се подписват договори с футболисти, гледани в Youtube. Зимният период е по-труден за трансфери".

"Хората, които управляват клуба, са избрали оздравяването. Най-лесно е да вземем лиценза на Етрополе и да направим нов отбор. Избрали сме този път и ще трябва да го извървим. Колкото по-кратък бъде, толкова по-добре ще бъде за всички. Имаше доста задължения към футболистите, но към този момент всичко им е изплатено. Ще имаме около пет контроли в Хърватия. Следим българи и чужденци. Имаме едни параметри, които са ни зададени от ръководството и трябва да влезем в тях. Не можеш да харчиш повече, отколкото влиза в клуба. От миналата година със заплатата на един футболист ние трябва да вземем петима. Надявам се да не направим грешки и да не прибързаме, а да вземем точните футболисти, които отговарят за Левски".

"Сигурен съм, че Левски ще изглежда по различен начин. Трябва да се вземат няколко нови попълнения. Ще има време да се направи подготовка, да се направят нужните анализи. Надявам се Левски да изглежда по различен начин. Ще има раздяла с някои футболисти, но е въпрос на преговори".


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 3,14К

    8 4 Отговор
    Най- лесно е да вземеш от Пеевски 500 000 лв. и да спесиш лиценза.По същата логика турците не трябваше да обесят Левски.Докато левскарите спекулират по тази тема, ще ги гони прокобата на неудачници по света и у нас.
  • 2 ГУНДИ

    8 1 Отговор
    СПОКОЙНО , ЩЕ ВЗЕМЕТЕ НА СВОГЕ , БИЖУТЕРА ЗАТОВА ИДВА
  • 3 БОЧЕТО

    8 1 Отговор
    Миланов , известен си с това , че си зет на Перуката , с нищо друго
  • 4 Оня

    2 5 Отговор
    Миланов трябва да спре да повтаря за историята на ФК Микре , че припоците получават нервни кризи! Говорят за Шиши и Боко , но за връзката на помашкото джудже с Пеевски и ДПС ... тишина! Тъмно оранДЖева ловешка тишина!

    Коментиран от #5

  • 5 онзи

    4 1 Отговор

    До коментар #4 от "Оня":

    Сменяй бързо дилъра , ама веднага . Абе мишок , я кажи , какъв смешен отбор сте да ви бие , като тупан ,МИКРЕ ?!!?
  • 6 Лизенз

    4 1 Отговор
    Вземете по-добре лиценза на Камено поле! Или на Бърдарски геран! Да живне малко и Северозапада покрай този мехур пълен с въздух - футбола, перачницата на пари!
  • 7 5555

    3 1 Отговор
    Ще вземете, но не на Етрополе, а на Септемврийци, заедно с половин прасенце и дамаджана вино на човек, както си му е реда!!!
  • 8 НАУМ

    4 1 Отговор
    АЛО ЖИВКО ГЛЕДАЙ СИ ТВОЯТА ПАНИЦА НЕ ГЛЕДАЙ В ЧУЖДАТА,ЗАЩОТО ТВОЯТА Е ПРАЗНА. А ЗА ТОВА КОЙ НА КОГО Е ДАЛ Е ДРУГ ВЪПРОС И ВАС ВИ ИЗДЪРЖАШЕ ДЪРЖАВАТА ПОД КАВИ ЛИ НЕ НАЧИНИ. НЕ РЕВЕТЕ ТАКА ЗАЩОТО ТОЧНО ВИЕ НЕ СТЕ НАЙ-ПРАВЕДНИТЕ.
  • 9 НАП

    4 1 Отговор
    Генералния спонсор на ОБОРА на народа съобщава/ Живко, умен си точно колкото едно теле. Не Ви ли е срам ,че срещу отбора на село Микре нямахте нито един удар към техния нещастен вратар. Човека се разболя от настинка и вдигна температура мотаейки се час и половина на студа? Това беше от НАП генералния спонсор на ОБОРА на народа
  • 10 волен сидеров

    2 1 Отговор
    ГЛУПА.К
  • 11 Шопо

    2 1 Отговор
    Вие от 1992 сте ФК,,Цоцка Драгойчева-Пощенец-Динамо-Продоволственик-Спартак-Витоша-Лаффчис-Наско Раев 2020,,