Last news in Fakti

11 Януари, 2021 14:01 1 446 1

Звезда на Ливърпул с ново дарение в борбата с COVID-19

  • мохамед салах-
  • ливърпул-
  • футбол-
  • коронавирус-
  • covid-19

Смята се, че Мо Салах е дарил досега над 400 000 паунда на родния си град

Звезда на Ливърпул с ново дарение в борбата с COVID-19 - 1
Снимка: БГНЕС

Една от звездите на Ливърпул и нападател в състава на Юрген Клоп - Мохамед Салах е помогнал на болницата в родния му град Нагриг в борбата срещу коронавируса, съобщава Мирър. Той е закупил кислородни бутилки за вентилатори.

Това не е първия жест на Салах - през април 2020 г. той дари хиляди тонове храна на хора в Египет, които иначе биха гладували по време на пандемията от коронавирус.

След това той даде 30 000 британски лири за изграждането на станция за линейки, която в момента обслужва десетки хиляди хора. Преди време пък 28-годишният национал на Египет предостави пет акра земя за пречиствателната станция, което осигури на съгражданите му от Нагриг безопасен източник на чиста вода.

Смята се, че Мо Салах е дарил досега над 400 000 паунда на родния си град.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бонговец

    5 0 Отговор
    Голям футболист и велик човек!