Last news in Fakti

12 Януари, 2021 09:33 1 922

Silentbet разкрива: Как работи функцията Bet Builder при спортните прогнози?

  • залози-
  • онлайн-
  • bet builder-
  • silentbet-
  • спорт-
  • прогнози

Около 40% от световния пазар на залозите се движи именно от спортни залози

Silentbet разкрива: Как работи функцията Bet Builder при спортните прогнози? - 1

Развлекателната индустрия и по-конкретно - спортната индустрия, могат да се смятат за гръбнака, когато говорим за адреналин, удоволствие от риска, правилни прогнози и точна преценка. Според статистиците, около 40% от световния пазар на залозите се движи именно от спортни залози или с други думи, говорим за сума от приблизително 400 милиарда долара.

И все пак не трябва да забравяме още нещо - тук подобренията могат да се наблюдават почти всеки ден. И най-важното е, че ако една функция работи за един бранд, много скоро всички ще побързат да я поставят, за да не лишават, както и да не губят клиенти. В последно време някои клиенти най-вероятно са забелязали присъствието на така наречения Bet Builder - създаване на залог.

Именно чрез нея се предлага една по-сериозна свобода на играчите да създадат своя собствена прогноза, която не е налична в предложенията на букмейкърите. Обикновено предложенията за даден спорт са доста сериозни, но винаги има почитатели, които имат особен поглед над играта и предпочитат да предложат един малко по-различен поглед на предстоящото събитие.

Все пак спортните дисциплини имат най-различни и все интересни възможности. Това е начин, с който повечето оператори, включително bwin онлайн, предлагат на своите клиенти да влязат в обувките на букмейкър и сами да подчертаят събитията на терена. Най-важното е, че през последните години тази опция се оказа изключително привлекателна и даде възможност на някои играчи да постигнат легендарен статус, заявявайки не само единични залози, но и цяла система.

Играч от Англия например е бил сигурен, че в десет предстоящи футболни срещи ще има поне един жълт картон. Излишно е да казваме колко адреналин е имало при изпълнението на тази прогноза, но на финалът, футболните агресори успяват да изпълнят прогнозата и дори да направят значително по-богат въпросният запалянко. Операторите дават и по-сериозни коефициенти в тези моменти, но пък изключват някои други функции като кеш-аут - или затваряне на залога по-рано.

Това е напълно очаквано, защото след като даден запалянко има смелостта да направи подобна прогноза, то трябва да се очаква да е напълно сигурен в играта си. И най-важното е, че с тази функция ограниченията във всяко едно отношение падат много бързо. А и можем да бъдем сигурни, че удоволствието от победата е много сериозно, особено ако направеното предложение е почти толкова фантастично, колкото и самото представяне на отбора. Личната победа е специална за всеки клиент, а щом идва и с дадени приходи, удоволствието е неповторимо.

Що се отнася до спортните дисциплини, към този момент можем да забележим, че всяка по-популярна дисциплина може да се радва на тази опция. Някои оператори излизат дори от сценария и дават още по-невъзможни предложения, включително и каква шапка ще носи английската кралица, кой ще е следващият папа на Католическата църква, както и още много други, практически няма ограничения, но най-честата употреба е именно в спортния свят и това не трябва по никакъв начин да ни изненадва.

Допускат се и комбинации за дадена среща, което повишава значително адреналинът по време на самото събитие. Най-важното е, че това е добър начин за инкасирането на сериозни печалби, но винаги идва и с отговорност, както и внимание при поставянето му. Имайки предвид и скоростта, с която различните дисциплини се движат в началото на годината, можем да очакваме още много изненади, както и впечатляващи истории относно смели и успешни създадени залози по цял свят. За жалост не трябва да забравяме, че в повечето случаи играчите предпочитат да запазят анонимност и често пазят в тайна успехите си, но винаги има и герои, които с огромно удоволствие разказват как някои от най-важните футболни срещи са успели да повлияят положително на сметката им. Дори и печалбите да не са основна цел, много фенове използват тази опция по още една причина - по-сериозното забавление за дадено дерби или сблъсък. Имайки предвид функционалността и интуитивността на онлайн платформите, създаването на залог е особено лесна стъпка, необходими са малко повече наблюдения, за да може направената прогноза да се сбъдне.



Свързани новини