Last news in Fakti

16 Януари, 2021 17:00 954 0

Уулвърхемптън и Уест Бромич с два обрата за 2:3

  • уулвърхемптън-
  • уест бромич-
  • висша лига-
  • футбол

Уулвърхемптън остава без успех в шампионата от 15-и декември

Уулвърхемптън и Уест Бромич с два обрата за 2:3 - 1

Уулвърхемптън допусна четвъртата си загуба в последните 6 мача от Висшата лига. Отборът остава без успех в шампионата от 15-и декември, като днес отстъпи на гостите си от Уест Бромич Албиън с 2:3.

"Дроздовете" остават предпоследни в класирането, въпреки победата си, но за тях трите точки може да се окажат от определящо значение в края на сезона. В момента тимът вече може да се похвали с двуцифрен актив, като разполага с 11 пункта на сметката си. Последният отбор над границата със застрашените с изпадане от елита - Брайтън е с 3 точки повече, което дава надежда на тима на Сам Алърдайс за оцеляване.

Срещата днес премина през два обрата, като гостите поведоха след едва 8 минути игра, благодарение на гол от дузпа на Матеус Перейра. Ситуацията бе оспорвана от домакините, като повторенията показаха, че нарушението е извършено по-скоро на границата на пеналта, но все пак останаха известни съмнения.

Фабио Силва изравни след още 30 минути игра, като получи пас с пета от Боли в наказателното поле и вкара от близко разстояние за 1:1.

Самият Боли, провинил се в ситуацията с дузпата, вкара за 2:1 и направи обрата факт 2 минути преди почивката.

Това, което се случи след нея обаче, със сигурност не се понрави на феновете на Уулвс, гледащи срещата пред телевизионните екрани.

Само в рамките на 4 минути - между 52-ата и 56-ата, гостите нанесоха своя удар и възстановиха не само равенството, но и предимството си в резултата.

Първо точен беше Семи Аджайи, а няколко минути по-късно, отново от бялата точка, Перейра вкара за втори път топката в мрежата.

Нова промяна в резултата нямаше, което означава, че неуспешната серия на Уулвърхемптън продължава, а едва втората победа за УБА през сезона е вече факт.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА