Last news in Fakti

17 Януари, 2021 16:25 2 317 0

Кондиционен треньор в ЦСКА разкри кои са най-бързите футболисти на "Армията"

  • кирил динчев-
  • цска-
  • футбол-
  • георги йомов-
  • али соу

Йомов и Соу са на върха в класацията за най-бърз футболист

Кондиционен треньор в ЦСКА разкри кои са най-бързите футболисти на "Армията" - 1

Георги Йомов и Али Соу са най-бързите футболисти в ЦСКА, разкри кондиционният треньор на "червените" Кирил Динчев пред DIEMA SPORT. Той разказа и как протича един ден от подготвителния лагер на отбора в Алания.

"Йомов и Соу са на върха в класацията за най-бърз футболист. Греъм Кери и Амос Юга също са физически силови играчи", обясни Динчев.

Според него отборът е готов на 70-80%, но има достатъчно време футболистите да влязат в оптимална форма до подновяването на сезона.

"Предсезонната подготовка, която е приблизително 6 седмици, е много важна, но тя не е достатъчна. Затова в паузите за националните отбори се провеждат миниподготовки", каза още специалистът.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА