Last news in Fakti

27 Януари, 2021 14:27 1 630 0

Гръцки гранд обяви изненадващо Шинджи Кагава

  • кагава-
  • паок-
  • трансфер-
  • реал сарагоса

ПАОК привлече японеца

Гръцки гранд обяви изненадващо Шинджи Кагава - 1

Гръцкият гранд ПАОК обяви официално японеца Шинджи Кагава, който бе позабравен от футболната общественост в последните години. За последно японецът бе част от втородивизионния испански Реал Сарагоса, с които разтрогна преди 4 месеца. От тогава Кагава е свободен агент и търсеше ново предизвикателство.

31-годишният атакуващ халф ще има възможността да се наложи бързо в състава на ПАОК, които се борят за място в европейските клубни турнири. Кагава ще подпише договор за година и половина с “черно-белите”.

Азиатецът направи сериозна визитка, заради силните си игри в двата му периода в немския гранд Борусия Дортмунд. Кагава е носил още екипите на европейските Манчестър Юнайтед, Бешикташ и Сарагоса, но в нито един от тези тимове не успя да се наложи и да върне блестящата си форма от Борусия.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА