Last news in Fakti

12 Април, 2024 06:19 766 1

Арестуваха фенове на ПАОК в Белгия с бомбички, фойерверки и фалшиви билети

  • паок-
  • брюж-
  • белгия-
  • футбол-
  • лига европа

Феновете е трябвало да присъстват на гостуващия футболен мач на ПАОК на 11 април с Клуб Брюж за първия мач от четвъртфиналите на Лига Европа

Арестуваха фенове на ПАОК в Белгия с бомбички, фойерверки и фалшиви билети - 1

10 фена на ПАОК са арестувани от полицията в Брюж, Белгия за притежание на бомбички, фойерверки и фалшиви билети, съобщават белгийските медии.

Феновете е трябвало да присъстват на гостуващия футболен мач на ПАОК на 11 април с Клуб Брюж за първия мач от четвъртфиналите на Лига Европа. Те са били арестувани около три часа преди мача, по време на полицейска проверка на автомобила на гръцките фенове, съобщи говорител на полицията.

"В един от автомобилите феновете имаха фойерверки и бомбички. Във втората имаха фалшиви билети", е цитиран да казва говорителят на полицията.

Около 2000 фенове на ПАОК са в Брюж за мача на 11 април. Полицията смята, че мачът представлява "опасност" за обществения ред и е предприела специални мерки за сигурност.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.