Last news in Fakti

12 Април, 2024 10:30 759 2

Сериозен проблем за Левски за мача с Черно море

  • левски-
  • футбол-
  • хосе кордоба-
  • келиан ван дер каап-
  • черно море

Двубоят на "Тича" е в събота от 20:15 часа

Сериозен проблем за Левски за мача с Черно море - 1

Двама от централните защитници на Левски - Хосе Кордоба и Келиан ван дер Каап, са под въпрос за гостуването на Черно море. Двубоят на "Тича" е в събота от 20:15 часа.

Бранителите са с вирусно заболяване и от началото на седмицата не тренират с отбора. Треньорският щаб на сините се надява, че поне един от двамата ще бъде на линия за визитата на моряците. В противен случай Николай Костов ще трябва да заложи на Кристиан Димитров и Хоакин Фернандес. Вторият все още не се намира в необходимата кондиция и не е готов за титулярната позиция.

През последните дни проблеми има и Хасими Фадига. В сряда той тренира наравно с тима, но напусна по-рано тренировката, след като почувства болка. Вчера французинът не се готвеше на пълни обороти, но сините са оптимисти, че той ще бъде готов за мача с Черно море.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тъмно син фен

    3 1 Отговор
    И със тях и без тях се тая
  • 2 Сзп

    2 1 Отговор
    Мача е решен в полза на говедата.