Last news in Fakti

31 Януари, 2021 11:57 994 0

Нападател на Лудогорец се възстановява по-бързо от очакваното

  • марин-
  • възстановяване-
  • контузия-
  • лудогорец

Инихио Марин ще е на линия за плейофите в efbet Лига

Нападател на Лудогорец се възстановява по-бързо от очакваното - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на Лудогорец Ихинио Марин има шанс да се възстанови за плейофите в efbet Лига, които трябва да започнат в края на април, съобщава „Гонг“. Както е известно, те ще са в съкратен вариант от 5 кръга, както бяха през лятото на миналата година при доиграването на шампионата.

Испанският таран се възстановява по-бързо от очакваното и вече се готви на облекчен режим по време на лагера на разградчани в Турция. Марин получи тежка контузия по време на гостуването на Монтана през есента, което наложи операция.

Първоначалните прогнози бяха, че е малко вероятно той да се върне преди края на шампионата, но по всяка вероятност това ще се случи. Това дава надежди и на старши треньора Валдас Дамбраускас, тъй като до момента Лудогорец удря на камък с привличането нов централен нападател.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА