Last news in Fakti

31 Януари, 2021 20:45 2 368 9

Изненада! Юнус Санкаре напусна ЦСКА и вече е в Панатинайкос

  • панатинайкос-
  • санкаре-
  • напускане-
  • трансфер-
  • цска

Гръцкият гранд дори вече представи бившия халф на "червените"

Изненада! Юнус Санкаре напусна ЦСКА и вече е в Панатинайкос - 1
Снимка: cska.bg

Халфът на ЦСКА Юнус Санкаре подписа договор с гръцкия гранд Панатинайкос. Новината бе съобщена от официалния сайт на "детелините". Договорът на сенегалеца е за година и половина.

"Избрах Панатинайкос, защото е страхотен клуб и може да изпълни желанията на всеки футболист, който има амбиции. Много се радвам, че съм тук. Познавам техническия директор Пиер Дреоси от години и беше по-лесно да реша да дойда, познавам и треньора. Добре е, че говорят френски, защото това ще ми помогне да се адаптирам.

Искам да помогна на Панатинайкос да изпълни целите си, да се върне в Европа и да играя там с този екип“, бяха първите думи на Санкаре след подписването на договора му.

По информации от Гърция, халфът е подписал като свободен агент, но от ЦСКА не са обявили раздяла с футболиста. По-рано днес медиите съобщаваха, че Санкаре преговаря с ръководството на "червените" за прекратяване на договора.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 верди

    10 14 Отговор
    тоз футболен титан дойде, видя и отлетя от микренската действителност мигновено, даже много се забави.

    Коментиран от #3

  • 2 Варна

    16 2 Отговор
    Тoзи мързeливeц Юнуc трябвaшe дa гo пoдaрят нa някoгo. A щoм ЦCКA щe взeмe и пaри зa нeгo - тoвa e oтличнa нoвинa. Coу, Тиaгo, Eквaдoрeцa и oня oт Ливърпул Cинклeр ca прeдocтaтъчни в нaпaдeниe!

    Коментиран от #7

  • 3 Вуте

    5 4 Отговор

    До коментар #1 от "верди":

    И на Николета вкара и пак е недоволен.
  • 4 (A+T)x2+(G+C)x4

    6 1 Отговор
    Щабът на Българската армия изпитва удоволствие е спортен тим омърсяващ името и честа на нашата армия се е отървала от този зулус
  • 5 Курумпе

    3 3 Отговор
    Нищо не разбирате , ама нищо...Тези от ПАНАТИНАЙКОС са тъпи нали.., а кой е Пенатинайкос - класи над всички БГ отбори,и постоянен участник в евротурнири.Този Играч беше класа..., но никой не му даваше шанс и време, а и го ползваха на грешна позиция!!!Този играч е в ПЪТИ - ПО-Добр от яловата перла -Али Соу, ма оня го търпят!?Санкаре им даде победа с гол..и то важна, а колко загуби отбора от некадърността на Али Соу - милиони!
    Е, човека и9ма мнение, и на подлоги не трае.., а кой е тоя Бруно...шматка та шматка!
  • 6 Прост народ слаба държава

    2 1 Отговор
    Дай пак че не разбрах нищо
  • 7 Коронавирус

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "Варна":

    Ще вземе на магарето топките.
  • 8 123

    6 1 Отговор
    Тоя дървар всеки мач е за червен картон още през първото полувреме , в първенство различно от нашето , където съдиите са слепи , няма никакво бъдеще
  • 9 Бурмата

    2 3 Отговор
    Кое, ЦСКА. Нека бъдем малко по точни. Нали за това си имат тирета имат си и цифри. Ма, моля ви се, обърквам се. Нали са само две, едното припоци, другото пък си няма стадион, няма и публика.