Last news in Fakti

4 Февруари, 2021 15:48 2 037 7

Кубрат Пулев обяви кога и къде планира да се завърне на ринга

  • кубрат пулев-
  • бокс-
  • дилиън уайт

"Има имена, но аз казвам, когато има нещо конкретно, сигурно”, заяви Пулев на летище “София”

Кубрат Пулев обяви кога и къде планира да се завърне на ринга - 1
Снимка: БГНЕС

Кубрат Пулев обяви кога и къде планира да се завърне на ринга. “Най-рано юни или юли, вероятно в Лас Вегас”, заяви звездата ни в тежка категория на професионалния бокс при завръщането си от Занзибар, където брат му Тервел Пулев участва в боксова галавечер.

Той вече има набелязани имена, но за момента предпочита да не ги коментира, докато нещата не станат сигурни. В същото време Кобрата даде ясно да се разбере, че е готов да излезе на ринга срещу Дилиън Уайт. Именно британецът е най-спряганото име за следващ противник на българина.

“С удоволствие бих излязъл на ринга срещу него, защото ще бъде интересен, силен мач. Очаквам следващият ми мач да бъде най-рано юни, юли, вероятно в Лас Вегас. Има имена, но аз казвам, когато има нещо конкретно, сигурно”, заяви Пулев на летище “София”.

Той коментира и представянето на Тервел, който победи Викапита Мероро от Намибия в 9-ия рунд и записа 16-и пореден успех в професионалтната си кариера.

“Като бокс брат ми можеше да се представи доста по-добре. Това не беше максимумът му, но важното е, че успя да вземе победата категорично.”

Кобрата сподели и впечатленията си от Танзания, като не изключи възможността също да се бие в Африка.

“Там е доста различно от България, но пък интересно и доста екзотично място. Хората са много топли, отзивчиви, помагат. Искаха от нас да направим повече мачове, които да презентират страната им. Срещнах се с министрите на туризма и спорта, разменихме контакти, поканих ги у нас. Казах, че ще ги свържа с нашия спортен министър и с правителството. Въпреки че нямат такива големи имена в бокса, те използват всяко едно наше появяване, за да популяризират държавата.”


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Name

    8 0 Отговор
    Пульо време ти е за пенсия, стига се излага.
  • 2 Бен Хур

    6 0 Отговор
    Нещо като Божинката, много думи и не каза нищо..
  • 3 Дидо

    2 0 Отговор
    Остани си в Африка. Там се боксирай с който си искаш.
  • 4 Бай Урко

    2 0 Отговор
    Пил заека вино и тръгнал да се бие с вълка,и нашият Ганя е нещо подобно!!!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Директно:

    2 0 Отговор
    Абе, неандерталец, не ти ли омръзна да се правиш на маймуняк?!
  • 7 vasik atanasova

    1 0 Отговор
    сети се на стари години бокс да играе сега пари да печели