Last news in Fakti

7 Февруари, 2021 09:46 1 242 3

Левски преотстъпва юноши

  • левски-
  • утбол-
  • юноши-
  • славиша стоянович

Старши треньорът на Левски Славиша Стоянович предпочита Галчев и Александров да натрупат опит до края на сезона и да играят редовно

Левски преотстъпва юноши - 1
Снимка: БГНЕС

Левски ще преотстъпи юношите си Патрик-Габриел Галчев и Георги Александров. Двамата са информирани, че ще бъдат преотстъпени в други отбори до края на сезона, информира „Котаспорт”.

Старши треньорът на Левски Славиша Стоянович предпочита Галчев и Александров да натрупат опит до края на сезона и да играят редовно. Ако останат на „Герена”, те ще бъдат с малко игрово време.

Единият от двамата е много вероятно да заиграе под наем в друг отбор от efbet Лига.

Александров остави отлични впечатления по време на подготовката в Умаг, Хърватия.

Не е изключено Левски да се раздели с още от своите юноши, които да бъдат пратени под наем в други отбори до края на сезона, за да трупат игрови опит.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тарабойша

    4 1 Отговор
    Що не пратят и Глупиша Стоянович и той да се обиграва някъде до края на 2025 г .или да търси нови снежнобели попълнения в Африканската Савана.
  • 2 Коцалиев

    2 1 Отговор
    Славиша да остане. Добра е политиката му да му дадем още време. А и тези 2 момчета след 6 месеца ще са новите титуляри в Левски
  • 3 Жоро

    1 0 Отговор
    Махат българи за да играят печките