Last news in Fakti

2 Март, 2021 10:16 4 328 5

Футболна съпруга с разкрития за сексуалния си живот

  • есекиел гарай-
  • футбол-
  • тамара горо

Истината е, че не е същото, каквото беше преди

Футболна съпруга с разкрития за сексуалния си живот - 1
Снимка: Instagram


Съпругата на Есекиел Гарай стартира подкаст, в който започна с разкрития за нейния интимен живот. Моделът призна, че желанието ѝ за секс със съпруга ѝ не е същото, каквото е било преди девет години, когато е стартирала връзката между двамата.

„Не знам дали това се дължи на липса на време или желание, не зная. Истината е, че не е същото, каквото беше преди”, призна Тамара Горо, която призна, че продължава да обича съпруга си.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Г-ца от Казанлък

    38 1 Отговор
    Това е напълно естествено. Най-лоши са връзките, които се крепят на секс, там свърши ли секса, нищо не остава! Когато има любов
    и разбирателство, сексът не е толкова важен.
  • 2 YUI

    11 1 Отговор
    Абсолютното женско клише, което повечето сме чували. Светът е динамика, Вселената е динамика, човек е динамика, всичко тече, всичко се променя. Взаимно се променяте, оказвате си влияние, за добро или лошо, но не ти е същото ... ами не полагате взаимно грижи да ви е сладко като в началото. Аз ли да дойда да ви правя харабия?
  • 3 гост

    5 2 Отговор
    Проблемът е в очакванията на жената. Те имат някаква представа как да се случават събитията около тях и не приемат друг вариант, ако не се случи така започват да винят околните, което си е форма на депресия. Да кажем искат изненади, ама те самите не правят, искат разнообразие, а те самите не искат да направят това, което ти желаеш и не искат да си променят навиците. Когато има любов това значи, че има по-висша ценност от това какво си казал, какво не си направил или какво не си постигнал/дал/подарил. Другото е материализъм, егоизъм и егоцентризъм.

    Коментиран от #4

  • 4 Новобранец

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "гост":

    Много добре си го казал
  • 5 Killer

    6 0 Отговор
    Тя трябва да се радва, че изобщо и обръща внимание.