Last news in Fakti

5 Март, 2021 09:22 3 057 7

Изскочиха нови задължения на Левски

  • левски-
  • задължения-
  • футбол

Днес обаче стана ясно, че това не е единственият финансов проблем за клуба от „Георги Аспарухов”

Изскочиха нови задължения на Левски - 1
Снимка: БГНЕС


Вчера стана ясно, че бившият наставник на Левски Петър Хубчев в осъдил клуба за близо 1 млн. лева. „Сините” ще обжалват решението на ФИФА. Днес обаче стана ясно, че това не е единственият финансов проблем за клуба от „Георги Аспарухов”.

26-кратните шампиони все още не са се разплатили със Септември (София). Клубът от Втора лига очаква 100 хил. евро по трансфера на Здравко Димитров на стадион „Георги Аспарухов“, информира „Труд”.

И двата дълга потенциално застрашават лиценза на отбора за следващия сезон, освен ако ръководството не се разбере с двете страни за разсрочване на задълженията. Спасителен пояс може да се окаже евентуален трансфер на Найджъл Робърта. Нападателят е желан в САЩ от „Ди Си Юнайтед“.

„Ще запаля свещ и ще се моля на Господ да няма трансфер сега – обясни след двубоя с „Берое“ наставникът Славиша Стоянович. – Робърта значи много за нас, виждате, че е по-различен от есента. За мен и за отбора е добре той да остане.“ Именно хеттрик на нидерландеца прати „сините“ в следващата фаза на турнира.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Behemoth

    10 0 Отговор
    Плащай.....
  • 2 Муаха-ха-ха-ха...

    6 1 Отговор
    Споко ! Тиквата ще плати от чекмеджето.Всичко е ток и жица.Нема ядове.
  • 3 3DX повече

    0 1 Отговор
    Ново БФС и всички 80 милиона от следващото плащане за правата за излъчване към наградния фонд. Футбола изисква пари. £100 милиона е англиското първенство.
  • 4 3DX повече

    0 0 Отговор
    А купата 10 милиона.
    Незнам колко ще са акциите следтова но повече инвеститори са направи ли оферти за отбори.
  • 5 Пешо от блока

    3 1 Отговор
    Държавният отбор трябва да почне да се държи като нормален икономически субект или да заминава за В група.
  • 6 антрашпиц

    2 1 Отговор
    Няма страшно :Оня балък "Левски 1914…" ще ги плати.
  • 7 Подуене Мууу Бенд

    1 1 Отговор
    Муууууууууууу до кога ще продължи агонията?