Last news in Fakti

5 Март, 2021 18:58 1 903 11

И Лудогорец пусна декларация: Ние от дълбоката провинция наблюдаваме, колко ще издържи тази любов между сини и червени

  • декларация-
  • лудогорец-
  • цска-
  • левски-
  • отговор-
  • злоба-
  • ганчев

"Явно драмата с ощипаната мома се изтърка и сега пак е наред злобата да се насочи към традиционния враг", написаха от ръководството на шампионите

И Лудогорец пусна декларация: Ние от дълбоката провинция наблюдаваме, колко ще издържи тази любов между сини и червени - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководството на Лудогорец излезе с декларация във връзка със събитията в българския футбол и декларацията на ЦСКА.

Ето какво написаха шампионите на своя официален сайт:
"Каква поредна футболна драма се разрази в България през последните дни!!! И тя нямаше да е пълна, ако не беше замесен Хегемонът, сиреч Лудогорец. И пак традиционната „изящна“ словесност в декларацията на исполина от офисите до столичния КАТ. С две думи от идването си в Борисовата градина нищо ново не е научил и нищо старо не е забравил. Да се чуди човек как в толкова малък човек се таи толкова злоба.
Явно драмата с ощипаната мома се изтърка и сега пак е наред злобата да се насочи към традиционния враг – Лудогорец. Нищо ново под слънцето. Сега ни вкарват в изкуствен скандал, че намесват и спортния ни директор Георги Караманджуков. Е, тук сбъркаха адреса. Нашият колега си върши прекрасно работата и няма нужда от нови предизвикателства. Скоро очакваме да го обвинят за продажбата на Али Соу и Валентин Антов.

Кой ще е председател на съдийската комисия? Очевидно този, които иска коалицията на столичните грандове. Ние от дълбоката провинция наблюдаваме, колко дълго ще издържи тази извратена любов между сини и червени.

Кой ще е новият президент на БФС? Пак ще кажат столичните грандове. Ние от дълбоката провинция сме убедени, че като се смени властта във федерацията грандовете автоматично ще заиграят по-бързо, по-технично, по-атакуващо, по-ефективно и по-красиво. Въобще ще настъпи футболният рай, в който ЦСКА и Левски ще бият Лудогорец, където го хванат. Даже прогнозираме остър инвеститорски апетит за построяване на стадиони и бази.

П.П. Само ви молим за хапчета и прахчета да не коментирате. Нашите хапчета спасяват животи. Ние не разбираме от захар, китайски коли и обществени поръчки и затова си мълчим. "


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 11 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 3,14К

    22 5 Отговор
    Домус съпорта заслужава всички съдии, които са му осигурили авансово с по 12-16т. на сезон, сега да свирят абсолютен ферплей до края на първенството и отбора му няма да е шампион.

    Коментиран от #5

  • 2 Говедо

    22 4 Отговор
    Траверсата Петричев отново е словоблудствал
  • 3 пък ние

    23 2 Отговор
    от София наблюдаваме и се радваме на порното между оняград и бфс че и за капак и оня с Жипа.А да не забравя и оня заобления.Горчиво доживот.
  • 4 ГЕРЕН

    13 14 Отговор
    ДОМУСИ НЕ НАМЕСВАЙ ТЕ И
    ЛЕВСКИ. АКО ИМАТЕ НЕЩО
    ЗА УПРАВЯНЕ СЪС НИСКИЯ
    СИ Е ВАШ ПРОБЛЕМ. ЛЕВСКИ
    СЕ ИЗМЪКВА ОТ КОШМАРА
    БЛАГОДАРЕНИЕ НА СВОЯТА
    НЕЗАМЕНИМА ПУБЛИКА. НЕ
    ПЕТНЕТЕ ИМЕТО НАШЕ.
  • 5 1914

    28 2 Отговор

    До коментар #1 от "3,14К":

    Вие от дълбоката провинция не наблюдавате, а Държите БФС вече 11 години. КАК Е ВЪЗМОЖНО СОБСТВЕНИК НА ЧАСТЕН КЛУБ ОТ ВИСШАТА ЛИГА ДА ДЪРЖИ ТЕЛЕВИЗИОННИТЕ ПРАВА, ДА Е ЧЛЕН НА ИЗПЪЛКОМА И ДА Е ПРЕЗИДЕНТ НА ЧАСТНИЯТ ПРОЕКТ?!? Троен конфликт на интереси! Какво играе Лудогорец 1945 всички видяха в Евротурнирите, от 42 отбора на 42 място с 0 точки. Но тук благодарение на съдии и БФС е "Хегемон"!
  • 6 Бреййй

    17 2 Отговор
    Това селската комплексарщина е велика сила. Хеле, ако се види и у некой лев..... става страшно. Кире, Кире и ти си у Любофтта, ама се правиш на девица! Мазен Метьо....
  • 7 Фактъ

    12 0 Отговор
    ФК Луноходец
  • 8 Jacques Yves Moineau

    8 0 Отговор
    Питайте собственика си. Той разбира.
  • 9 ЦСКА

    8 1 Отговор
    Описаната целостта мома от делиормана явно забравя как си купи 9 титли.
  • 10 незнайко

    7 0 Отговор
    Вие от Аборигения също не сте цвете за мирисане,какво прави Гелосания във БФС създава правила за да е шампион !!!!!!
  • 11 Дай Лама

    9 2 Отговор
    Жалко е колко сте евтини. Да отговаряте като някоя махленска тетка. Ама класа се не купува. Вие сте типичен пример как счерашен овчар сложил костюм и се помислил за елит.