Last news in Fakti

10 Март, 2021 17:00 2 350 4

Дучето: За расисти не съм сигурен, но шпиони съм убеден, че имаме

  • дучето-
  • шпиони-
  • расисти-
  • скандал-
  • стефанов-
  • цска

"Недоумявам това, което се случва с Венци Стефанов", заяви бившият тартор на сектор "Г"

Дучето: За расисти не съм сигурен, но шпиони съм убеден, че имаме - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият тартор на сектор "Г" Димитър Ангелов коментира пред Sportal.bg историята с расизма, в която беше замесен президентът на Славия Венцеслав Стефанов. Дучето заяви, че не е сигурен дали в България има расисти, но шпиони – дал Господ.

"Бих попитал кой е най-големият расист? Това е пълен таш*к! Възможно ли е 15 души на стадион "Васил Левски" да ги съпоставям като расисти с онова, което се случва в британското кралско семейство. Не може в кралското семейство в държавата, която се бори най-много с расизма, свалят се паметници на расисти, да изказваш притеснение от евентуалния цвят на младенеца. И да казваш, че си бил расизма с 6:0, това е безумие.

Недоумявам това, което се случва с Венци Стефанов. Доколкото разбирам е някаква българска организация, онази която докладва, че бил расист. Хвала на тези горди шпиони! За расисти не съм сигурен, но шпиони съм убеден, че имаме – дал Господ. Някой донася, а виждате по същото време какво става в двореца – цветът на детето ги притеснява, но расистите са на стадиона в София! Няма как да разбера модерния свят, а и не искам. Да страдат шпионите и доносниците! Гнусно е, за жалост Попкръстьовци много", заяви Дучето.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Негър

    8 3 Отговор
    Разсърди се на Дучето жената,разсърди се и имаше защо,заварил го с н..... Р в кревата,как черна.....
  • 2 Смех !

    5 8 Отговор
    И това го казва индивид с прякор -Дучето !?!
  • 3 Първанов

    17 2 Отговор
    Не ми е симпатичен но е 100% прав

    Коментиран от #4

  • 4 Стоян Александров

    17 1 Отговор

    До коментар #3 от "Първанов":

    Левскар съм. Но е на 100% прав. Има даже смелоста да го каже. Всичйи други си мълчат. Мача с Англия беше срам за самата Англия. Те инсцинираха всичко... Разследвайъе го и ще се обедите сами. 100% нагласено