Last news in Fakti

14 Март, 2021 09:10 1 382 0

В ПСЖ сигурни, че Меси ще заиграе при тях от лятото

  • лионел меси-
  • барселона-
  • псж-
  • футбол-
  • трансфер

Новият президент на Барса Жоан Лапорта пък обяви наскоро, че ще направи всичко възможно, за да задържи шесткратния носител на „Златната топка“

В ПСЖ сигурни, че Меси ще заиграе при тях от лятото - 1
Снимка: БГНЕС

Френският шампион Пари Сен Жермен е уверен, че ще убеди звездата на Барселона Лионел Меси да се присъедини към тима това лято, твърди журналистът на „TNT Sports“ Марсело Бехлер.

Според източника френският клуб е уверен, може да предложи на аржентинеца по-силен спортен проект от този на „каталунците“. Ръководството на парижани е силно уверено, че ще успее да се пребори за подписа му.

Бехлер пише още, че играчите на френския клуб са наясно с това развитие и се радват, че Меси няма да им бъде съперник от следващия сезон.

Аржентинецът, който има договор само до края на сезона, има 19 гола и 6 асистенции в 24 мача от Ла Лига през кампанията.

Новият президент на Барса Жоан Лапорта пък обяви наскоро, че ще направи всичко възможно, за да задържи шесткратния носител на „Златната топка“.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА