Last news in Fakti

22 Март, 2021 12:55 2 317 18

Христо Крушарски: Медийните стратези на ЦСКА искат да разбият Локо Пд

  • христо крушарски-
  • локо пд-
  • цска-
  • футбол

Той предположи, че медийната атака идва от пряк конкурент за призовите места

Христо Крушарски: Медийните стратези на ЦСКА искат да разбият Локо Пд - 1
Снимка: БГНЕС

Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски обяви пред "Марица", че лицензът на клуба за следващия сезон не е застрашен, а плащането на задължения към НАП върви по план. Той предположи, че медийната атака идва от пряк конкурент за призовите места. Крушарски призова медийните стратези на ЦСКА да хвърлят пари и енергия за нещо смислено, защото истината лъсва на терена.

"Искам да успокоя нашите привърженици, че лицензът не "виси", както се изразяват някои. Плащанията към НАП са редовни.

Със страшна сила обаче висят шампионските им и други намерения, за които хвърлиха доста пари. Забелязвам, че не могат да си удържат огорчението и нервите. С това си обяснявам зачестилата медийна загриженост за финансовото състояние на Локомотив и медийното отразяване на кампанията на нашите фенове за купуване на виртуални билети. Ние и без тези билети ще се справим.

Но тази помощ от привържениците ни е огромна, защото показва, че клуб и фенове са едно цяло. А когато това е така, успехите ни са гарантирани. Това явно изплаши доста хора", заяви пред "Марица" Крушарски.

На медийните стратези на ЦСКА ще кажа: "Колеги, не си хабете усилията, няма да успеете да разбиете Локомотив. Вложете в нещо по-смислено пари и енергия, защото долу на терена всичко лъсва и се вижда.

Използвам случая да благодаря на нашите фенове за подкрепата и да ги уверя, че за Локомотив предстоят още по-добри дни", каза още Христо Крушарски.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Круша

    9 9 Отговор
    Не си прав за лоешките джентълмени !

    Коментиран от #3

  • 2 ГанчоГриш

    11 12 Отговор
    В средите на припоците винаги така се действа срещу преки конкуренти. От 20 години е така, като няма значение кой е отбора дето им пречи - Локо Пд, Локо Сф, Левски, Разград или някой друг. За Литекс не споменавам, защото вече са едно цяло, но и там историята помни много инциденти от припоци преди да опознаят Микре. Вечния враг им е съдийството, което е слабо и в ущръб на всички отбори, но припоците имат стратегия и срещу съдиите. Треньорите им все врякат по свирката на групата на припоците. Това си могат, това си правят.

    Коментиран от #7

  • 3 Син та дрънка

    14 10 Отговор

    До коментар #1 от "Круша":

    Доко и лефски винаги са били в близки и топли отношения,та нали повече им фенове са матови та всичко е заради етноса!
  • 4 Историк

    8 9 Отговор
    Също да припомним как ПРИПСОВЕТЕ закриха футбола в Мездра, Сливен и мн.др. места, като отмъкнаха играчите на тези отбори без да плащат и 0,01 лв. за тях. Осъдиха ги, но на 9.9.2016 г. Бойко и ДПС ги ликвидираха под опеката на Св. Лупи Акций. Така е с припоците, не се заблуждавайте!

    Коментиран от #8

  • 5 Смърф

    6 6 Отговор
    Крушарски нали е цесекар, защо рипа по любимците си?
    Опсс, те не са срад нас от 9.9.2016 объркал съм се...
  • 6 Ядосан

    8 8 Отговор
    На тоя мухльо все врагове му се привиждат! Пий си хапчетата, бре!
  • 7 Син та дрънка

    6 7 Отговор

    До коментар #2 от "ГанчоГриш":

    Столипиново+ Факултето равно на ДокоЛескиф!
  • 8 Друг историк

    11 4 Отговор

    До коментар #4 от "Историк":

    Да припомням ли , кой носи бюста на Сталин до Мусала ? И как Раев се чудеше - "Как сега ще се отблагодарим на г-н Борисов ?!!" 🤭😁😳

    Коментиран от #12

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Дамяни Курестия

    4 8 Отговор
    По принцип е прав. Но всички знаем че до 2 месеца ще фалират.
  • 11 Въпрос

    10 3 Отговор
    Липсата на пари може да разбие Локомотив.Забавени заплати,премии.Затова не са виновни нито ЦСКА,нито Левски,нито Лудогоец
  • 12 Ре-контра Историк

    5 3 Отговор

    До коментар #8 от "Друг историк":

    Припомни си кои са Милко Калев Балев и Добри Джуров? Може да си припомниш и зачатието на починалата на 9.9.2016 съветска рожба?

    Коментиран от #16

  • 13 ГЕРПаджия

    5 0 Отговор
    Хубаво е да се хулят съдии, противници, конкуренти и т.н. Така се сплотява припс-общност, НО кога Джуджи ще подпише с Кралев не е важно. Не е скъпо де, само 25 млн.лв. Милярдера Джуджи има 2-3 милиарда, няма проблем!
  • 14 МикроГриш

    5 1 Отговор
    Искам да построя стадион, но ДПС и Инджов не искат да плащат! Е, как да стане!?
  • 15 ЕкоТой

    6 1 Отговор
    Не е нужен стадион, а подкрепа на МСП в случая ние с преносимите WC ще фалираме. Сега сме добре, защото от 15 г. ни плащат наем за преносимите WC кабинки. От Ловеч плащат.
  • 16 Друг историк

    2 3 Отговор

    До коментар #12 от "Ре-контра Историк":

    Помним също и МВР , Цола Драгойчева , Динамо , Пощенец и т.н.

    Коментиран от #17

  • 17 По-друг историк

    2 0 Отговор

    До коментар #16 от "Друг историк":

    Помнете ЦДНВ, как Партията прати ВВС в Б група и как ГЕРБ направи нов формат за Микре... най-голямата лай***щина! Помнете Инджов Ага и ДПС...Ахмед Доган на Ц(*КА - хулиган.
  • 18 Груьо

    0 0 Отговор
    НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА ,ЗАЩО ВСИЧКИ ЛАЯТ СРЕЩУ ЦСКА.ОСТАВЕТЕ ГИ КОЛКОТО МОГАТ ТОЛКОВА.ЗАЩО НЕ ЛАЕТЕ ПРОТИВ ДЪРЖАВНИТЕ ОТБОРИ КАТО ЛЕВСКИ,БЕРОЕ И ДР.СЪЩИТЕ СЕ ИЗДЪРЖАТ ОТ НАШИТЕ ЗАПЛАТИ ЗАЩО: