Last news in Fakti

22 Март, 2021 12:06 2 025 2

Ще проведе ли Стойчо Младенов среща с ръководстото на ЦСКА 1948?

  • стойчо младенов-
  • цска 1948-
  • футбол

"Нямам какво да кажа", заяви Младенов

Ще проведе ли Стойчо Младенов среща с ръководстото на ЦСКА 1948?  - 1
Снимка: БГНЕС

Ще проведе ли Стойчо Младенов среща с ръководстото на ЦСКА 1948? По този въпрос треньорът бе лаконичен.

"Нямам какво да кажа", заяви Младенов.

Това бяха единствените думи на именития специалист по повод информациите, че ще има среща с ръководството на "червените".

Припомняме, че след отпадането от Арда за купата на България, наставникът на ЦСКА 1948 Красимир Петров бе освободен. Правомощията пък на Красимир Балъков бяха отрязани.

За последно Младенов бе начело на казахстанския Кайсар. Информация на нашата медия сочи, че шансът Младенов да поеме ЦСКА 1948 е минимален. Ръководството на клуба търси млад специалист, който е готов да работи на 8-часов работен ден.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалист

    2 1 Отговор
    Партенка. Стойчо Младенов без чужденци не може. Пък да работи 8 часа на дърти години, забрави
  • 2 ПЕЧЕЛИВШ ХОД

    2 0 Отговор
    Сега когато глухите чуха , а слепците прогледнаха и осъзнаха , че ги лъжат от 2016 година с ментето от Ловеч ... Надеждата ЦСКА да се възроди и да се върне на мястото където винаги е бил е това ! Ръководството на ЦСКА 1948 да привлече Стойчо Младенов за старши треньор ! Това ще бъде печеливш ход клуба и за футбола в България !