Last news in Fakti

22 Март, 2021 17:59 1 318 0

Във Франция: Зидан ще продължи да води Реал Мадрид и през следващия сезон

  • зидан-
  • национален отбор-
  • договор-
  • франция-
  • реал мадрид-
  • медии

Френските медии отговориха на спекулациите, че легендата ще поеме националния тим на страната

Във Франция: Зидан ще продължи да води Реал Мадрид и през следващия сезон - 1
Снимка: БГНЕС

Докато слуховете за напускането на Зинедин Зидан на Реал Мадрид след края на сезона се увеличават от ден на ден, във Франция са уверени, че той ще изпълни своя договор с испанския клуб, който приключва през лятото на 2022 година. "Telefoot" твърди, че Зидан е решен да изпълни договора си с Реал Мадрид, като по този начин се стреми да прекрати спекулациите, че може да застане начело на националния отбор на Франция след Евро 2020.

Преди дни Дидие Дешан обяви, че Зидан е идеалният вариант да го наследи начело на Франция.

"Вероятно един ден той ще ме наследи на треньорския пост във Франция“, заяви Дешан.

Зидан многократно е заявявал, че един ден може да поеме националния отбор на Франция и ситуацията през 2022 година е благоприятна за това.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА