Last news in Fakti

25 Март, 2021 22:42 2 633 10

Михаил Касабов: След като мачът беше свършил, заиграхме добре

  • михаил касабов-
  • бфс-
  • национален отбор-
  • българия-
  • швейцария

Знаете, че съм оптимист по принцип

Михаил Касабов: След като мачът беше свършил, заиграхме добре - 1
Снимка: БГНЕС

Временно изпълняващият длъжността президент на БФС Михаил Касабов обяви, че не е искал да се задържи толкова дълго начело на футболния съюз, но това нещо се е случило по независещи от него причини. Също така той допълни за днешната загуба на България с 1:3 от Швейцария, че нашите са заиграли добре, когато мачът е бил свършил, т.е. след като гостите ни поведоха с 3:0.

“Няма какво да се каже. Да, след като мачът беше свършил, заиграхме добре. Знаете, че съм оптимист по принцип. Все пак това е първи мач, не могат да се направят генерални изводи. Но играхме по-добре, особено през второто полувреме. Тогава момчетата се отпуснаха и заиграха по-добре. Надявам се срещу Италия да играят целия мач така, както играха през второто полувреме. Искам да видя България на първото място, но трябва да сме реалисти. Целта е България да играе по-добре от последния квалификационен цикъл. Да надграждат”, каза Касабов, след което говори по темата “Извънреден конгрес на БФС”.

“Очаквах да бъда президент за кратък период, да организираме конгрес и да се оттегля. Но поради независещи от нас причини той се отлага два пъти. През юни конгресът е извънреден, уставът не позволява той да е редовен. През 2022-а е редовен. Моята задача е да направя така, че конгресът да протече демократично и прозрачно. И ви гарантирам, че ще направя всичко възможно. Който бъде избран от делегатите, да поеме. Само конгресът може да промени устава, това не може да стане административно. Конгресът може да приеме всякакво решение. Ако не ме лъже паметта, г-н Порточанов дълго време съди БФС, че му беше намален мандата. Не виждам да се случи нещо страшно, че ще има редовен конгрес. Не това е проблемът на българския футбол”, допълни настоящият президент на БФС.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТОЯ НАБОР ГИ

    5 1 Отговор
    УТЕПА КАТО ЗАЙЧЕ НА СТРЕЛБИЩЕ В ЛУНАПАРК😂😂😂😂
  • 2 Шопо

    16 0 Отговор
    Ъхъ....Апа като свършат квалификациите ще играете като богове

    Коментиран от #3

  • 3 Перуката

    12 0 Отговор

    До коментар #2 от "Шопо":

    Ще играем кючек, щото само това моем.
  • 4 MILTEN

    12 0 Отговор
    В СРАВНЕНИЕ С ОСТАНАЛИТЕ,НАШИТЕ ФУТБОЛИСТИ ИГРАЯТ НАЙ- ДОБРЕ ..... КЮЧЕК В ЧАЛГОТЕКИТЕ. НЕМАТ РАВНИ.
  • 5 сър Чобан

    8 0 Отговор
    тея по зле и от Пулев бе
  • 6 Ццц

    4 0 Отговор
    Ако тея швейцарци си бяха останали в хотела, можеше и равен да направим. Дано "големите" от 94 година са доволни! Ако и при Тато се гледаше за футбола само заради Еврофутбола, нямаше да им се случи случката.
  • 7 Пеле

    4 0 Отговор
    Те и преди мача играят отлично
  • 8 ЧОЧО

    1 0 Отговор
    На нашите все нещо им пречи.
  • 9 Мимч

    1 0 Отговор
    Целта е едно ,очакването друго,а възможностите трето.Ние нямаме нищо насреща,от година на година все зле,по зле ,най зле..Не Петров,а ако щете и Маориньо да вземете ,с тия неможачи нищо не става.Трябва повсеместна подмяна и на БФС и на ритнитопковци и на всичко около футбола.....
  • 10 Шаран БГ

    0 0 Отговор
    Футбол и запалянковци в България имаше, когато имаше деца, когато се играеше дори с парцалени топки на всяка полянка. Когато се играеше за честта и славата на родното училище, за родното населено място, за родния окръжен град. Тогава се играеше и за честта на Родината. С купени африканци и чичибамбита от цял свят футбол за България ... не става и няма да има !!!
    С италианците , след 5:0 за тях, ще заиграем още по-добре......Възможно е и гол да им намъкнем !!