Last news in Fakti

8 Април, 2021 18:29 1 567 1

Лидерът в Северна Македония с интерес към звезда на Локомотив Пловдив

  • шкендия-
  • оферта-
  • локомотив пловдив-
  • национал-
  • карагерен

Шкендия (Тетово) възнамерява да изпрати оферта за Бирсент Карагерен

Лидерът в Северна Македония с интерес към звезда на Локомотив Пловдив - 1
Снимка: БГНЕС

Лидерът в първенството на Северна Македония иска да вземе една от звездите на Локомотив (Пловдив), пише „Мач Телеграф“. Бирсент Карагерен е попаднал в плановете за лятна селекция на Шкендия (Тетово).

Представители на клуба няколко пъти са гледали на живо играта на нашия национал и са останали доволни от качествата му. Освен това от Шкендия са потърсили за коментар и Бруно Акрапович, докато той беше треньор на ЦСКА. Босненецът, работил начело на тима от Тетово през сезон 2015/16, е дал отлични препоръки за Карагерен.

Шкендия има аванс от 10 точки на върха на класирането в Северна Македония и почти сигурно ще триумфира с титлата. В клуба са амбицирани да атакуват участие в групите на Шампионската лига и затова търсят силни попълнения.

Бирсент Карагерен е един от любимците на собственика на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски. Неведнъж босът на „черно-белите“ е споделял, че ще пусне Умарбаев и Карагерен да играят в друг клуб, ако те самите са доволни от заплатата, която им се предлага. Именно това дава солидни шансове на Шкендия, където разполагат със солиден бюджет за българските стандарти.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Олеле..

    0 0 Отговор
    И футболните им босове по-мангизлии от нашите,Заевите ще ни помакедончат до 2030..