Last news in Fakti

9 Април, 2021 20:20 1 216 0

Почетино: Работим по новия договор на Мбапе, свикнали сме със слуховете

  • маурисио почетино-
  • килиан мбапе-
  • футбол-
  • псж

ПСЖ се представя блестящо в Шампионската лига, но в първенството нещата стоят по различен начин

Почетино: Работим по новия договор на Мбапе, свикнали сме със слуховете - 1
Снимка: БГНЕС

Наставникът на Пари Сен Жермен Маурисио Почетино заяви, че е спокоен относно бъдещето на звездата си Килиан Мбапе. Френският национал направи поредния си силен мач и отбеляза два гола за успеха на парижани с 3:2 като гост на Байерн. В същото време се появи нови спекулации, че той иска да напусне.

"Това е нещо, с което сме свикнали. Когато говорим за водещи клубове и играчи като Килиан Мбапе, винаги ще има слухове. Най-важното е, че Килиан е не говори, а е концентриран върху отбора и това да помага да постигнем целите си. Килиан е много зрял, въпреки възрастта си", заяви Почетино.

"Клубът и играчът се опитват да стигнат до разбирателство, което ще доведе до оставането на Килиан при нас за дълго време. Това е желанието на клуба и работим по него. Не може да контролираме какво се случва извън клуба. Дали се отразя на представянето или атмосферата в отбора? Не, въобще, няма никакви последствия", допълни той.

ПСЖ се представя блестящо в Шампионската лига, но в първенството нещата стоят по различен начин. Отборът изостава на три точки от лидера Лил, от който загуби преди седмица, а до края остават седем кръга. Утре тимът на Почетино гостува на Страсбург.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА