Last news in Fakti

9 Април, 2021 20:55 1 601 1

Ювентус с оферта към ПСЖ за размяна Дибала за Икарди

  • пауло дибала-
  • мауро икарди-
  • псж-
  • ювентус

Football Italia добавя, че от Старата госпожа планират да се срещнат скоро и със съпругата и личен агент на бившия нападател на Интер Икарди - Уанда Нара

Ювентус с оферта към ПСЖ за размяна Дибала за Икарди - 1

От италианския гранд Ювентус са се свързали с Пари Сен Жермен, за да дискутират потенциална размяна на играчи. Става дума за аржентинците Пауло Дибала и Мауро Икарди, пише Football Italia. Сайтът добавя, че от Старата госпожа планират да се срещнат скоро и със съпругата и личен агент на бившия нападател на Интер Икарди - Уанда Нара.

Мауро Икарди бе свързван с трансфер в Ювентус още като футболист на "нерадзурите", но в крайна сметка се озова в Париж. Бъдещето на Дибала в торинския гранд пък не е много ясно, а договорът му с клуба изтича на 30 юни 2022 година. В Ювентус вероятно ще се опитат да продадат Дибала това лято, ако той не подпише нов договор с клуба, защото в противен случай рискуват да го загубят без никаква компенсация след края на следващия сезон.

Тази седмица Дибала вкара гол при победата с 2:1 срещу Наполи, но аржентинецът пропусна твърде много срещи на Старата госпожа този сезон заради различни здравословни причини. От началото на сезона Дибала има едва 4 гола в 17 мача във всички турнири. Икарди пък не впечатлява особено с изявите си за ПСЖ този сезон, като е записал едва 19 мача и 7 гола във всички турнири.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 шефа

    0 0 Отговор
    Бих преговарял с Уанда за една вечер. Сигурен съм че ще остане доволна - както съм напръщял ще я смъдне яко.........................