Last news in Fakti

12 Април, 2021 19:25 2 785 4

Роналдо и половинката му зарадваха феновете си (СНИМКА)

  • кристиано роналдо-
  • роналдо-
  • джорджина родригес

Въпреки вчерашното си разочарование, португалецът показва, че най-добре се чувства у дома при семейството си

Роналдо и половинката му зарадваха феновете си (СНИМКА) - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС/АРХИВ

Звездата на Ювентус Кристиано Роналдо и половинката му Джорджина Родригес нажежиха страстите от фитнеса. Двамата публикуваха снимка в една от социалните мрежи, на която са се прегърнали и показват добре поддържаните си тела. Аржентинката за пореден път акцентира върху перфектното си дупе.

Въпреки вчерашното си разочарование, португалецът показва, че най-добре се чувства у дома при семейството си. "Бианконерите" спечелиха с 3:1, но португалецът остана разочарован от своите съотборници, както и от факта, че не успя да се разпише. Веднага след края на мача Кристиано съблече своята фланелка и я захвърли на земята.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 А.така

    7 3 Отговор
    Ама много грозен тоя Роналдо бе!

    Коментиран от #2

  • 2 ИВАН

    4 4 Отговор

    До коментар #1 от "А.така":

    ДАЙ НЯКОЯ ТВОЯ СНИМКА БЕ КРАСАВЕЦ ДА ТЕ ВИДИМ
  • 3 файчо

    0 0 Отговор
    Уж писаха,че е испанка,накрая се оказа,че Джорджина е аржентинка. Тя говори испански,той е португалец,как се разбират вкъщи,не знам. Може би с езика...на любовта.
  • 4 2894

    2 0 Отговор
    Перфектно дупе? кой къде го видя? Тази има голям разплут за**ик.