Last news in Fakti

17 Април, 2021 10:15 1 530 1

РБ Лайпциг зарадва Байерн

  • ред бул лайпциг-
  • рб лайпциг-
  • хофенхайм-
  • 0:0-
  • бундеслига

"Биковете" допуснаха нова грешка в Бундеслигата и с нея дават шанс на Байерн Мюнхен да се откъсне със 7 точки на върха във временното класиране

РБ Лайпциг зарадва Байерн - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

В мач от 29-ия кръг на Бундеслигата тимовете на РБ Лайпциг и Хофенхайм завършиха 0:0. След това равенство тимът на домакините е на второто място с актив от 61 точки, а Хофе е на 11-ото с 32.

Въпреки усилията и на двата отбора да стигнат до голове през първата част това не се случи. През втората част също не липсваха положения. В 59-ата минута Нкунку опита да се разпише, но не сполучи. Минута по-късно отново тимът от Лайпциг имаше голова ситуация, но отново гол не падна.

В 65-ата минута Забицер беше близо до отбелязването на гол, но топката не намери мрежата като мина на сантиметри от гредата. РБ Лайцпиг прати топката във вратата на гостите в добавеното време на двубоя, но след консултация с ВАР попадението не беше зачетено и срещата завърши 0:0.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    0 0 Отговор
    Най вероятно байерн ще загуби от Волфсбург днес! и разликата ще е 4 точки!