Last news in Fakti

20 Април, 2021 17:44 1 629 1

Ужасно! Контузия изхвърли наш боксьор от световно първенство на крачка от финала

  • уилиам чолов-
  • световно първенство за младежи и девойки

Европейският ни шампион Уилиам Чолов има травма на лявата ръка, която няма да му позволи да се качи на ринга

Ужасно! Контузия изхвърли наш боксьор от световно първенство на крачка от финала - 1
Снимка: www.bgboxing.org/

Неприятна новина долетя от световното първенство за младежи и девойки в полския град Киелце. Уилиам Чолов е с контузия и няма да може да вземе участие в полуфиналната среща тази вечер в кат. до 75 кг.

Той трябваше да се боксира срещу украинеца Иля Тохобицки, когото победи по категоричен начин на „Адриатическа перла” през миналия месец. Европейският ни шампион има травма на лявата ръка, която няма да му позволи да се качи на ринга.

От щаба на националния ни отбор прецениха, че няма да рискуват здравето на таланта. При това положение Чолов ще остане с бронзов медал от световното първенство.

Борислав Бояджиев заяви от Киелце, че е горд от мъжеството, което талантът е показал, тъй като Уилиам е получил травмата още по време на срещата с индиеца Маниш, когото победи на 1/4-финалната фаза, но е успял да издържи до края.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Asdfg

    2 2 Отговор
    Чак пък ужасно...Павлеееееееее!