Last news in Fakti

21 Април, 2021 19:12 1 823 0

Едвин ван дер Сар е един от фаворитите за заместник на Уудуърд в Ман Юнайтед

  • едвин ван дер сар-
  • манчестър юнайтед-
  • футбол-
  • ед уудуърд

Английският клуб от северозападна Англия анонсира, че Уудуърд е подал оставка и ще преустанови работата си при „червените дяволи”, която датира от вече далечната 2012-а година

Едвин ван дер Сар е един от фаворитите за заместник на Уудуърд в Ман Юнайтед - 1
Снимка: БГНЕС

Изпълнителният директор на нидерландския колос Аякс Амстердам – Едвин ван дер Сар, е считан за един от фаворитите за заместник на напусналия Ед Уудуърд в Манчестър Юнайтед. Английският клуб от северозападна Англия анонсира, че Уудуърд е подал оставка и ще преустанови работата си при „червените дяволи”, която датира от вече далечната 2012-а година.

Новината дойде малко, след като стана ясно, че тимът от „Олд Трафорд” се оттегли от полемичната Европейска Суперлига. Търсенето на заместник на изпълнителния директор Уудуърд в Манчестър вече е факт. Manchester Evening News твърди, че именно бившият страж на клуба Ван дер Сар е считан за фаворит №1.

Нидерландецът прекара шест години от своята славна кариера на „Олд Трафорд”, след което стана част от борда на Аякс от 2012-а година насам, а през последните пет години е именно изпълнителен директор. Настоящите директори в Ман Юнайтед – Ричард Арнолд и Клиф Бати, също са обсъждани варианти от шефовете в клуба за заместници на Ууудърд.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА