Last news in Fakti

27 Април, 2021 09:17 2 403 2

Юноша на Левски в агитката на ЦСКА

  • иван бандаловски-
  • футбол-
  • цска-
  • левски

Бившият капитан на „червените“ ясно е показал пристрастията си и се е радвал като малко дете на головете на отбора на Любо Пенев

Юноша на Левски в агитката на ЦСКА - 1

Един от основните защитници на Царско село – Иван Бандаловски, е изгледал Левски – ЦСКА на живо от Сектор Г., съобщава Мач телеграф. Бившият капитан на „червените“ ясно е показал пристрастията си и се е радвал като малко дете на головете на отбора на Любо Пенев. Бандата имаше възможност да бъде на мача, тъй като бе наказан и не попадна в групата на Царско село за мача с Арда, който беше непосредствено след голямото столично дерби.

Интересно е, че Иван Бандаловски е юноша на Левски. Още като юноша обаче той заминава за Холандия, а след това играе и за Литекс. Кариерата му преминава и през Локо София, но част от силните му и хубави години преминаха на „Българска армия“. Бандата поддържа и много близки отношения с някои от лидерите на Сектор Г, което напълно обяснява появата му сред „червените“ ултраси.

В това отношение той може да се определи като наследник на Стойко Сакалиев, който също бе сред любимците на Сектор Г, а след това се вля в редиците на самите фенове. Саката и до днес може да бъде забелязан на мачове на ЦСКА, но по-често сяда в централните сектори, а не на фенската трибуна.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 AutoServiz

    2 1 Отговор
    Браво, Банда! Малко ти надупчиха колата с брадви, но ще я ремонтираме с 5% отсТЪПка за теб винаги... Само я докарай с пътна помощ до Ловеч, няма проблем!
  • 2 цербер

    1 1 Отговор
    Юноша на Левски Е в агитката на ЦСКА.