Last news in Fakti

6 Май, 2021 14:07 3 060 5

Рио Фърдинанд за играч на Челси: Напомня ми на Бербатов, има тези мързеливи отигравания понякога!

  • димитър бербатов-
  • кай хаверц-
  • челси-
  • рио фърдинанд

Момчето е толкова елегантно, играта сякаш не се ускорява около него

Рио Фърдинанд за играч на Челси: Напомня ми на Бербатов, има тези мързеливи отигравания понякога! - 1

Челси отстрани Реал Мадрид в 1/2-финала на Шампионската лига късно снощи, а едно от новите попълнения - Кай Хаверц, който търпи доста критики от началото на кампанията заради представянето си, изнесе отличен мач и се отчете с асистенция към Тимо Вернер за първото попадение. Играта на бившия играч на Байер (Леверкузен) бе засипана от похвали от Рио Фърдинанд, който сравни отиграванията на му с тези на Димитър Бербатов. Фърдинанд бе съотборник с Берба в Манчестър Юнайтед и заедно достигнаха до две титли на Англия, два финала в Шампионската лига и трофей от световното клубно първенство.

“Напомня ми на Бербатов, с когото играх в Манчестър Юнайтед. Има тези мързеливи отигравания понякога, сякаш имате усещането, че е малко небрежен. Момчето е толкова елегантно, играта сякаш не се ускорява около него. Докосването му е наистина качествено и смятам, че ще се превърне във важен играч за клуба, ако продължи да демонстрира тази класа,” заяви Фърдинанд в коментара си в студиото. Лондонският Челси ще се изправи срещу Манчестър Сити във финала на Шампионската лига на 29 май в Истанбул.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Само факти

    14 2 Отговор
    Той казва, че Бербо е гениален! Заглавието-не!
  • 2 Gazoo

    15 2 Отговор
    Рио е прав, Бербатов имаше ненадминат финес при боравенето с топката. Такава елегантност имаше само при някои бразилски футболисти от 80-те години.
  • 3 Сандо

    11 1 Отговор
    Бербатов беше уникален,имаше толкова красота и елегантност в играта му,а и някаква гениална лекота.И преди,и сега смятам,че сър Алекс повече му навреди,отколкото му помогна.
  • 4 Николов

    5 1 Отговор
    Как ще пишат заглавие , че Берботов е по-добър от Гонзо ?? Това е ужас !
  • 5 ЕКСПЕРТА

    2 0 Отговор
    ДА СЪЩИЯТ ,ДАЖЕ ПОМИСЛИХ ЧЕ Е БЕРБА НА ТЕРЕНА .