Last news in Fakti

7 Май, 2021 13:28 1 432 6

ЦСКА-София за ЦСКА 1948: В неведение от непредсказуемото поведение на ръководството на противника ни

  • цска-софия-
  • цска 1948-
  • отлагане-
  • билети-
  • отказ-
  • коронавирус-
  • заразени-
  • бфс

"Червените" не знаят какво ще се случи със закупените билети от феновете

ЦСКА-София за ЦСКА 1948: В неведение от непредсказуемото поведение на ръководството на противника ни - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководството на ЦСКА разпространи изявление след проваления мач с ЦСКА 1948, който трябваше да се играе днес от 20:00 часа. Противникът на "червените" обаче отказва да излезе на терена поради големия брой заразени футболисти с COVID-19.

Написаното от клуба от "Борисовата градина" в сайта им cska.bg:

Армейци,

Уведомяваме Ви, че ФК „Централен спортен клуб на армията 1948“, който е домакин на предстоящата днес и утвърдена от БФС футболна среща от програмата на ППФЛ, се отказа да организира продажбата на билети за мача.

Както е известно, от БФС официално решиха, че двубоят с ЦСКА не подлежи на отлагане и трябва да се изиграе на 7 май, в петък от 20:00 часа на Националния стадион „Васил Левски“.

От фирмата, която отговаря за разпространението на билетите, ни информираха, че за момента не плануват продажба на пропуски и предварително обявеното от тях намерение да го правят на специална каса на "Армията" отпада. Явно се изчаква развитие по казуса през деня, за да се предприемат евентуално някакви действия. Ние също сме в неведение от непредсказуемото поведение на ръководството на противника ни, но при повече яснота и конкретика, касаеща организацията и продажбата на билети и посещение на мача, веднага ще Ви уведомим чрез официалния сайт и социалните ни мрежи".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ориндж енимълс

    6 8 Отговор
    софиянци не искали да играят, чак пък такова неуважение към клуба от ловеч, еее

    Коментиран от #3

  • 2 Левски 1914

    6 7 Отговор
    Противника на червените , другите да не са зелени. По добре Иво да беше писал противника на оранжевите.

    Коментиран от #4

  • 3 111

    7 1 Отговор

    До коментар #1 от "ориндж енимълс":

    Я да oбяcнят тия измисленяци , защо Спрокел, Тангаринини и Боладовци си търсят парите от ПФК ЦСКА-София АД, а не от ПФК "Централенспортенклубнаармията1948" АД (както са регистрирани)? Нали те били ЦСКА?

    Не се е чувало Спрокел и Тангариня да са играли в Литекс или Чавдар, нaли? ;) Защо ЦСКА София трябва да плаща на Спрокел за нещо от преди 15 години, ако не са ЦСКА?

    И нaй вeчe: зaщo ги e cтрaх oт фeнoвeтe нa ЦCКA?
  • 4 ФИФА

    6 2 Отговор

    До коментар #2 от "Левски 1914":

    Фирмения отбор на Найденов са с ясното самосъзнание, че са по-близо до Разград отколкото до Българска Армия и са създадени основно за да правят интриги и да пречат на ЦСКА!

    Днешните действия отново го доказват!

    Ако не искаха да сеят раздори нямаше и да правят интриги и циркове с Домусчиевите фирми на търга за Активите и Емблемата, който въпреки всички врътки на трите му фирми - и пак не успяха да придобият Активите зa дa мoгaт дa интригaнcтвaт пo aктивнo!
  • 5 ЦСКА СОФИЯ

    4 1 Отговор
    КАС вече призна ЦСКА 10.02.2021 Лозана
    2021-02-10 23:52:03

    КАС потвърди заключението на ФИФА. Това е ясно още преди 8 месеца след като ФИФА се произнесе окончателно . ФИФА стои над всички футболни федерации, и континентални, и местни:

    "Cвeтoвнaтa футбoлнa цeнтрaлa ФИФA приeмa ceгaшния клуб ЦCКA-Coфия кaтo прaвoприeмник нa клуба, кoйтo бe oбявeн в нecъcтoятeлнocт, cтaвa яcнo oт нeйнo oфициaлнo рeшeниe. ФИФА: "ЦСКА-София е ЦСКА. Кaтo крaeн рeзултaт прeдceдaтeлят нa кoмитeтa Aнин Йeбoa отсъжда, чe нa бaзaтa нa дoкумeнтитe НЯМА ДРУГА АЛТЕРНАТИВА дa зaключи ОКОНЧАТЕЛНО, чe нoвия клуб ПФК ЦCКA-Coфия e cпoртeн нacлeдник нa ПФК ЦCКA Coфия. ЦСКА-София е ЦСКА."

    Ето какво е официалното становище на Спортният арбитражен съд в Лозана (CAS) за случаите на фалит на дружество стопанистващо футболен клуб, плюс решението на FIFA (на Английски език):

    "Ако дадено дружество откупи на публичен търг активите и продължи дейността развивана от преди това, със същото изображение, значка, химн, представителни цветове, емблеми, местоположение и стадион, и се основава на придобитите федеративни права в търга, участвайки в националните състезания, заменяйки клубът във фалит със съгласието и одобрението на националната футболна федерация, трябва да се разбира като официален правоприемник на фалиралия клуб"

    Какво точно от тези изисквания покрива клубчето на Цеката?

    Коментиран от #6

  • 6 Левски 1914

    3 3 Отговор

    До коментар #5 от "ЦСКА СОФИЯ":

    Защо чакате някой да ви признае вие нямате ли собствено мнение , някой може ли да ти каже как ди казваш дали Иван или Драган? Всички знаем , че на 09 09 2016г цска ФАЛИРА и че се обединиха два съвсем различни отбора , направиха Фк Франкенщайн и специално нова лига за него.