Last news in Fakti

13 Май, 2021 09:32 1 606 4

Още двама чужденци ще напуснат Левски след края на сезона

  • левски-
  • футбол-
  • драган михайлович-
  • билал бари

Въпреки договора с нов спонсор, който бе подписан преди дни, Драган Михайлович и Билал Бари ще си тръгнат от „Герена”

Още двама чужденци ще напуснат Левски след края на сезона - 1

Още двама чужденци ще напуснат Левски след края на сезона. Това вече направиха други четирима играчи на „сините”. Въпреки договора с нов спонсор, който бе подписан преди дни, Драган Михайлович и Билал Бари ще си тръгнат от „Герена”.

"Сините" имали намерение да задържат поне до зимата Драган Михайлович, но швейцарецът със сръбски корени е бил категоричен, че ще търси ново предизвикателство в кариерата си. Такава е била и уговорката му с Живко Миланов, който използва връзки в Кипър, за да го докара, пише „Мач Телеграф”.

Михайлович беше привлечен в АПОЕЛ като негов заместник, но не успя да пасне там и се стигна до раздяла с гранда. Така през зимата се озова на "Герена", където първо се изявяваше като десен бек, а след това като крило и вътрешен халф. "Сините" обаче смятат, че той е изключително ценен, заради съветите, които давал на младите играчи. На Коматево ясно се видя влиянието му, когато не спираше да обяснява на младоците около него какви позиции да заемат.

Бари пък очаквано се оказа трансферна грешка и просто ще доиграе сезона на "Герена". И за двамата обаче минутите в Левски ще бъдат плюс във визитката.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сандо

    6 0 Отговор
    Не са грешка обаче парите от трансферите,отиващи в знайни и незнайни джобове.Просто бизнес,а хилядите наивници-привърженици ще ни помагат с пари.
  • 2 ГЕРЕН

    4 0 Отговор
    САМО ТАКА. БЪЛГАРЧЕТА. ТАМ Е
    ИСТИНАТА. И ЗА БГ. ФУТБОЛА И
    ЗА МОМЧЕТАТА. ТАКА БЕШЕ ПРЕЗ
    СОЦА. СЕГА ДА НЕ БИ ДА ИМА ПО
    МАЛКО ТАЛАНТИ. А ЗА ПАРИТЕ,
    ЩЕ СЕ ЧУЕ И ВИДИ СКОРО.
  • 3 кУмУнист

    4 0 Отговор
    И от двамата нищо не става, когато Михайлович е в игра всички голове ги прекарват през него, знаят, че е дупка и го минават като малка гара. А за некадърника Бари какво да говорим, някой го излъгал, че е футболист и Левски идиотие го взеха, взеха нападателя на отпадналия в Б група отбор, пародия и мениджърски връзки. Добре, че остават българчетата, те играят със сърце.
  • 4 Плюс плюс

    2 0 Отговор
    "За двамата обаче минутите в Левски ще бъдат плюс във визитката". Както и плюс по 100 ина хил. евро по сметките им за 2-3 месеца търкане на пейката и разходки по терена