Last news in Fakti

17 Май, 2021 05:15 1 316 0

Ханзи Флик не бърза да става национален селекционер на Германия

  • флик-
  • селекционер-
  • бързане-
  • договор-
  • бирхоф-
  • германия-
  • байерн мюнхен

"Има разговори в тази посока, но към момента няма нищо конкретно", призна наставникът на Байерн Мюнхен

Ханзи Флик не бърза да става национален селекционер на Германия - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на Байерн Мюнхен Ханзи Флик няма да бърза с решението дали да заеме поста селекционер на германския национален отбор. Флик е фаворит за наследник на Йоахим Льов, който напуска Бундестима след европейското първенство това лято.

"Няма напрежение върху мен. Има разговори в тази посока, но към момента няма нищо конкретно. Има още два мача до края на сезона. Имам работа за вършене в Байерн, а това е важно за мен, защото този отбор е важен за мен", коментира Ханзи Флик, който след края на сезона ще бъде заменен начело на баварците от Юлиан Нагелсман.

Директорът на Бундестима Оливер Бирхоф се надява да разреши треньорския въпрос преди старта на Евро 2020.

"Желанието ми е да приключим това преди началото на европейското, за да не се налага постоянно да говорим по тази тема. Оптимист съм. Няма как да сме сигурни, но разговорите вървят добре. Той иска да обмисли някои неща и поиска време. Всички искаме Ханзи Флик да бъде следващият национален селекционер", каза Бирхоф.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА