Last news in Fakti

22 Май, 2021 14:32 1 242 1

Кайседо: Всяка нощ се моля на Бог да попадна в списъка на националния селекционер

  • жорди кайседо-
  • цска-
  • еквадор-
  • национален отбор

"Наистина искам да нося екипа на родината си. Още при младежите бях поласкан", еквадорският нападател на ЦСКА

Еквадорският голмайстор на ЦСКА Жорди Кайседо сподели, че след като е пристигнал на "Българска армия" си е поставил лична цел да вкара 13 гола. Това разкри той в интервю за Radio Activa FM.

"Когато дойдох в България си поставих цел да вкарам 13 гола. До нея сега ми остават още четири, но имаме два мача до края на сезона. Не губя надежда да я постигна. В началото играехме в схема 3-5-2 при предишния треньор, а сега само с един нападател и трябва да се боря с централните защитници, да отварям пространства и да опитвам да бележа", заяви нападателят.

"Да победим във финала беше прекрасно. Откакто пристигнах в клуба, знаех, че сме способни на големи неща. Отварянето на стадионите и да имаме феновете зад гърба си в този двубой беше невероятно", допълва Кайседо.

"Винаги съм харесвал италианското първенство. Фелипе Кайседо е един от моите примери, заради своята кариера. Също така следя Дуван Сапата и Лукаку", признава таранът.

"Имам договор до лятото на 2022 година. Моята визия е през 2022 година да играя на Световното първенство в Катар. Всяка нощ се моля на Бог да попадна в списъка на националния селекционер (б.р. на Еквадор). Наистина искам да нося екипа на родината си. Още при младежите бях поласкан. Не знам дали сега ще ме повикат, но съм готов да дойда и да помогна. Считам се за спокоен човек и ако ме повикат, ще допринеса за здравословна конкуренция", добави още новото попълнение.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИМПЕРИАЛИСТ

    2 1 Отговор
    "Еквадор", една държава кръстена на географска област както и С. Македония...