Last news in Fakti

23 Май, 2021 11:45 2 361 3

Ето кой клуб е фаворит да отмъкне тарана на ЦСКА

  • жорди кайседо-
  • цска-
  • базел-
  • кайседо

Жорди Кайседо може да замени тарана на Базел Артур Кабрал

Ето кой клуб е фаворит да отмъкне тарана на ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на ЦСКА Жорди Кайседо е все по-спряган за трансфер. Мениджърът му обяви, че Базел, ПСВ и Удинезе желаят тарана в редиците си, а според “Мач Телеграф” швейцарският гранд е най-вероятната следваща дестинация за футболиста, ако изобщо се стигне до сделка.

Подобна версия се потвърждава и от италианския Tuttomercato. Според медията Кайседо може да замени тарана на Базел Артур Кабрал.

Интересното е, че именно бразилецът Кабрал вкара гола от дузпа срещу ЦСКА в плейофа на Лига Европа, но след това “червените” направиха обрат и стигнаха до 3:1, като така влязоха в групите на турнира.

Кайседо пък снощи пропусна да донесе точката за своя тим срещу ЦСКА 1948, след като пропусна от бялата точка в 95-ата минута.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 MMA

    6 0 Отговор
    След като ЦСКА ще го направи национал на Еквадор и играе СРЕЩУ Бразилия с Неймар и Аржентина водена от Меси, ЦСКА може да вземе доста милиони за Каиседо.

    Коментиран от #3

  • 2 Жибоня

    0 1 Отговор
    А аз се чудя за какво профука дузпата. Прави ще излязат онези, дето все плюят по чужденците в коментарите.
  • 3 Левски 1914

    2 4 Отговор

    До коментар #1 от "MMA":

    Цска го няма на 09 09 2016г изчезна.