Last news in Fakti

26 Май, 2021 14:32 2 774 0

Антонио Конте е получил предложение, което не може да откаже

  • антонио конте-
  • тотнъм-
  • интер

От Тотнъм са предложили на треньора на Интер да поеме отбора им срещу заплата в размер на 17 млн. паунда

Антонио Конте е получил предложение, което не може да откаже - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Наставникът на Интер Антонио Конте вече има конкретна оферта към себе си. Тази сутрин италианските медии гръмнаха, че специалистът ще напусне поста си, въпреки че успя да изведе „нерадзурите” до титлата в Серия А.

Конте е недоволен от финансовата ситуация в клуба и намаляването на заплатите, което според него ще спре развитието на миланския гранд. Именно за това специалистът е пожелал да се раздели с настоящите си работодатели.

Веднага тръгнаха спекулации за бъдещето на специалиста, като в Англия обявиха, че Конте вече има оферта от страна на Тотнъм. Според информациите, лондончани са предложили на специалиста заплата в размер на 17 млн. паунда.

Италианското издание La Stampa дори твърди, че именно сериозното предложение от страна на „шпорите” е причината Конте да предприеме стъпки за раздялата си с Интер.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА