Last news in Fakti

26 Май, 2021 20:35 1 367 0

Група фенове на Интер скочиха на президента след новината за раздялата с Конте

  • интер-
  • фенове-
  • антонио конте

От “Курва Норд” закачиха два транспаранта, адресирани към клубния президент, пред офисите на Интер

Група фенове на Интер скочиха на президента след новината за раздялата с Конте - 1
Снимка: Twitter

Група фенове на Интер веднага изрази несъгласието си за очакваната раздяла с наставника Антонио Конте. Както е известно, тази сутрин “Гадзета дело спорт” излезе с новината, че специалистът ще напусне клуба заради несъгласие с планираната продажба на играчи и предложението за намаляване на заплатите с 20%.

От “Курва Норд” закачиха два транспаранта, адресирани към клубния президент, пред офисите на Интер. Единият гласи: “Жанг, поеми отговорност или напусни нашия град”, а другият: “Намаляването на шампиони е за идиоти. Треньорът, персоналът и играчите са недосегаеми!” Според fcinter1908.it след това делегация на ултрасите е била приета за среща с клубните директори. След нея лидерът на “Курва Норд” Франко Каравита заяви пред сайта: “Казаха ни, че ще направят всичко, за да задържат треньора и най-важните играчи. Това намаляване на разходите може и да е заради липсата на приходи, но със Скудетото и класирането за Шампионската лига ние предположихме, че тези трудности могат да бъдат преодолени. Като “Курва Норд”, ние искаме постоянство на проекта и е ясно, че без Конте то ще бъде загубено.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА