Last news in Fakti

3 Юни, 2021 16:57 1 705 0

Известен вратар бесен на треньора си след PCR тест

  • яспер силесен-
  • нидерландия-
  • франк де бур-
  • pcr тест-
  • футбол-
  • европейско първенство

"Този удар е огромен и ще ме засегне за дълго време", призна бившият играч на Барса

Известен вратар бесен на треньора си след PCR тест - 1
Снимка: БГНЕС

Вратарят на Валенсия Яспер Силесен е бесен на селекционера на Нидерландия Франк де Бур, който го извади от списъка за Европейското първенство. 32-годишният страж не намери място сред повиканите заради положителен PCR тест.

"Този удар е огромен и ще ме засегне за дълго време", призна бившият играч на Барса.

"Де Бур каза в Португалия в неделя, че веднага ще се присъединя към групата, ако резултатът ми от бързия тест е отрицателен и следващият ми PCR също. Наистина нямам представа какво се е случило, но нещо се е променило. Аз съм в супер, супер форма", продължи Силенсен.

"Регламентите позволяват вратарите да бъдат заменени по време на турнира и има достатъчно време! Той казва, че не съм във форма, но не съм съгласен с това и няма да съглася", каза още стражът на Валенсия.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА