Last news in Fakti

4 Юни, 2021 10:09 2 476 5

Легенда на Левски: Много е съмнителна работата, май пак се задават лоши дни!

  • мишо вълчев-
  • левски-
  • джоузеф диксън-
  • футбол

Май този човек най-много да иска да вземе някаква земя, да я заложи и да изкарва пари от нея

Легенда на Левски: Много е съмнителна работата, май пак се задават лоши дни! - 1

Легендата на Левски – Мишо Вълчев също е в групата на скептиците около развръзката с новия собственик на клуба и бъдещето на отбора.

Ето какво сподели той пред "Мач Телеграф" по темата:

„За мен вече работата става много съмнителна. Май този човек най-много да иска да вземе някаква земя, да я заложи и да изкарва пари от нея. Говорят, че молове щял да строи, че 40 милиарда имал. Наско Сираков и Управителният съвет, доколкото разбирам, са му поискали банкови гаранции. И съвсем правилно е да му поискат, но пък той не ги е дал. Смятам, че трябваше да бъде проучен по-добре, преди да се свързват с него. За мен вече е много по-вероятно нищо да не се случи и сделката за собствеността с него да пропадне. Не мисля, че ако това наистина се случи ръководството има План „Б“. Пак ще трябва да се търсят спонсори, а през миналия сезон видяхме колко е трудно това“.

„Явно никой не иска да се захваща и да инвестира в клуб, който е с 30 или около 30 милиона дългове. Затова си мисля, че ще дойдат отново лоши дни за Левски. Или ще се играе само с юноши и млади момчета или другото, което ми се вижда все по-вероятно – отборът да отиде в аматьорска група“, заяви бившият централен нападател на „сините”.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЦК на ТИКВУНЬ

    12 5 Отговор
    Няма ли да им вземете лиценза????

    Коментиран от #2

  • 2 Левски 1914

    5 16 Отговор

    До коментар #1 от "ЦК на ТИКВУНЬ":

    Ще го вземат , когато вземат на Фк МЕНТЕ - Етрополе.
  • 3 Фен

    14 5 Отговор
    Закриваааай ! Сто години срамота !
  • 4 Клюкарка

    3 8 Отговор
    Мишо Вълчев от кога стана гадател или финансов специалист, че си позволява да говори от името на незнаен чужденец? Не е негова работа изобщо, но в спортно-технически план можеше през последните 12 месеца да помогне на Николай Михайлов да се пребори с наднорменото си тегло?! Мишо Вълчев изкара цялата си кариера с лично тегло 90 кг. Така и не успя да свали 10 кг. да заприлича на централен нападател.
  • 5 Бойко шкафа

    8 1 Отговор
    Заделил съм ви два шкафа,ще пратя сеФда да ви ги донесе...