Last news in Fakti

9 Юни, 2021 13:50 1 221 2

В петък БФС обявява формата на първенството за новия сезон

  • бфс-
  • формат на първенството-
  • футбол-
  • борислав михайлов

Припомняме, че Етър и Монтана изпаднаха от елита, а Ботев (Враца) запази мястото си в майсторската група, след като спечели баража със Септември

В петък БФС обявява формата на първенството за новия сезон - 1
Снимка: БГНЕС

Форматът на българското елитно първенство от 14 отбора ще се запази и през следващия сезон. Това ще реши на 99% Изпълкомът на БФС на своето заседание, което ще започне в 11 часа в петък.

„Вероятността да станат 16 отборите е изключително минимална, граничеща с нулата. Идеята за оставането на настоящия формат е на президента Борислав Михайлов. Все пак предстои гласуване.

Ако това се потвърди, ще бъде взето решение за увеличаване на отборите на 16, но от сезон 2022/2023“, заявиха източници на БЛИЦ от футболната ни централа.

Припомняме, че Етър и Монтана изпаднаха от елита, а Ботев (Враца) запази мястото си в майсторската група, след като спечели баража със Септември. Тогава много спорна дузпа помогна на врачани да оцелеят.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    7 2 Отговор
    Някой гледа ли тая сбирщина от бадитски отборчета
  • 2 gost

    5 2 Отговор
    Явно гледат ги някакви индивиди и дори ходят да се бият и псуват, но нормални хора мисля няма или поне са много малко.